Kopljem htjeli gađati zvijezde velikog rivala!? Intervenirala i policija!

Policija okruga Manchester u posljednjih je pet godina čak 31 put iz raznih razloga pozivana u trening-centar aktualnog engleskog prvaka Manchester Cityja.

24.1.2015.
11:20
VOYO logo

Građani su 30. travnja 2012. godine pobijedili United s 1:0 pogotkom Vincenta Kompanyja i time napravili ogroman korak prema naslovu koji su na koncu i osvojili. Tri dana nakon derbija , dok su Cityjeve zvijezde trenirale u centru Carrington, s druge je strane ograde primijećeno nekoliko mladića koji su sa sobom imali koplje! Odnosno, prema policijskom izvješću, spravu u obliku koplja.

Pretpostavlja se da se radi o navijačima Uniteda koji se nisu mogli pomiriti s porazom svoga kluba, pa su se htjeli obračunati s rivalima. U izvještaju koji je objavila policija, a prenio Daily Mail, ne navodi se kako je ovaj problem riješen, ali srećom, do nikakvog incidenta na koncu nije došlo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/1ZHcVPesY_E

Od ostalih policijskih intervencija, vrijedi istaknuti i onaj iz veljače 2011. godine, kada je grupa navijača Uniteda poslije derbija slijedila autobus gradskog suparnika. Ušli su i u Cityjev trening-centar i nastavili vrijeđati igrače, ali su se razbježali prije dolaska policije. Jedan od zanimljivijih slučajeva je i onaj iz rujna 2012. kada je bjegunac osumnjičen za provalu, za kojim je bila raspisana tjeralica, uhićen u kampu Građana gdje je s obližnjeg drveta gledao trening!?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo