NAVIJAČI LYONA NAPADNUTI U BLIZINU CAMP NOUA: / Bad Gonesi sukobili su se s antifašistima i izvukli deblji kraj

Image
Foto: Screenshot

Nedaleko od Camp Noua izbio je sukob između navijača i antifašista

13.3.2019.
17:46
Screenshot
VOYO logo

Pet navijača Lyona napadnuto je u Barceloni svega nekoliko sati prije uzvratne utakmice osmine finala na Camp Nou u kojoj će francuska momčad pokušati iznenaditi Barcelonu. Njih četvero primilo je pomoć liječnika zbog ozljeda koje su im nanesene suzavcem, a jedan je završio u bolnici s ranom čiji uzrok još nije poznat, javlja Cadena SER, a prenosi AS.

Radikalna grupacija navijača

Više od stotinu vatrenih navijača Lyon okupiralo je jedan od najvećih trgova u Barceloni paleći baklje i pjevajući navijačke pjesme. Radikalna skupina navijača najavila je na društvenim mrežama da će se okupiti na točnom tom mjestu, inače poznatom po mjestu na kojem se slave antifašistički blagdani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekoliko ljudi s tranparentom na kojem je pisalo "Svi mrze fašiste" odlučilo je prosvjedovati protiv radikalnih navijača Lyona i navodno je onda došlo do sukoba koji je rezultirao ozljedama za pripadnike navijačke skupine Bad Gones. Do kraja dana očekuje se oko 5 tisuća navijača Lyona, ali ne onih koji su povezani s ovom radikalnom grupom pa ne bi trebalo biti većih problema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo