NAVIJAČI KULTNOG KLUBA NA KOLJENIMA: / Mole vlasnike da dovedu Kovača: 'Sjetite se što je napravio s Eintrachtom'

Image
Foto: Profimedia

U hrvatskom stručnjaku vide čovjeka koji bi ih mogao spasiti od ispadanja

5.2.2020.
15:41
Profimedia
VOYO logo

Navijači kultnog engleskog kluba West Hama silno su nezadovoljni učinkom DavidaMoyesa otkako se vratio na klupu i već glasno šalju poruke vlasnicima kluba Davidu Sullivanu i Davidu Goldu da povuku potez prije nego što bude prekasno. U sedam prvenstvenih utakmica upisao je samo jednu pobjedu i dva remija, te su se našli u zoni ispadanja, a sijede im utakmice s Manchester Cityjem i Liverpoolom.

U njemu vide rješenje

Škotski stručnjak se zbog svega toga našao na udaru navijača. Prvenstveno je kritiziran zbog loše selekcije sastava i zamjena koje vuče. Mnogi su i mišljenja da je bilo bolje da je Manuel Pellegrini ostao na klupi. Do navijača po društvenim mrežama zove na promjene, a većini je na pameti hrvatski stručnjak Niko Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvat je bez posla od početka studenog kada je dobio otkaz u Bayernu, a West Hamovi navijači su uperili prst prema njemu jer se dobro sjećaju što je Kovač napravio kada je preuzeo Eintracht dok je bio u sličnoj situaciji. Jedanaest kola prije kraja sezone 2015.-2016. bili su u zoni ispadanja. Spasio ih je i u idućih 18 mjeseci orio jednu od najuzbudljivijih momčadi u Europi. Donio im je prvi trofej nakon 30 godina srušivši u finalu njemačkog Kupa moćni Bayern.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo