NAVIJAČI JUVENTUSA POSLALI PORUKU MANDŽUKIĆU, ON IM ODMAH ODGOVORIO: / Nevjerojatno je što su napisali Hrvatu

Image
Image

Nakon potpisivanja ugovora Mandžukić se uputio za Milanello gdje će u 11.30 odraditi prvi trening s novim suigračima

19.1.2021.
11:42
VOYO logo

Bivši hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić stigao je u utorak ujutro u Casu Milan gdje je potpisao ugovor sa sedmerostrukim prvakom Europe. Prema informacijama iz talijanskih medija, navodno će za ovih pola godine zaraditi oko 1,8 milijuna eura.

Također navodno je dogovoreno i da će se suradnja produžiti za dodatnu godinu što ovisi o broju utakmica u kojima nastupi i ako Milan izbori jednu od pozicija koja vodi u Ligu prvaka. Ta dodatna godina koštala bi Rossonere 3,6 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mandžukićev dolazak u Milan pogodio je i navijače Juventusa koji su za Mandžukića imali poruku.

Image
MANDŽUKIĆ POSTAO DESETI HRVAT U MILANU: /

Nosit će Bobanov broj iz kultnog finala s Barcom, poznato kad bi mogao debitirati

'Stvarno volimo ovog igrača'

"Marione, ostat ćeš u našim srcima zbog svega što si učinio i zbog posebne povezanosti među nama. Volimo te zbog predanosti u svakoj utakmici, načina na koji si strašio protivnike i zbog tvog osmijeha koji si rijetko pokazivao. Dugačka je lista, ali stvarno volimo ovog igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali sljedećih ćeš mjeseci nositi dres Milana. Profesionalac si i htio si se vratiti u Italiju pod svaku cijenu. Boljet će nas dok te budemo gledali u tuđem dresu. Dragi Marione, nadajmo se da ćeš provesti lijepih šest mjeseci u Italiji", napisali su najžešći navijači Juventusa preko Instagrama Mandžukiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da se radi o nekom drugom, vjerojatno bi ova poruka bila puno ružnija. Uskoro je stigao i odgovor nekadašnjeg hrvatskog reprezentativca.

"Hvala vam na ovim lijepim riječima, uvijek ću biti ponosan", odgovorio je bivši Vatreni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon potpisivanja ugovora Mandžukić se uputio za Milanello gdje će u 11.30 odraditi prvi trening s novim suigračima. A prema pisanju Gazzette dello Sport, Mandžukić bi mogao biti na raspolaganju već za subotnju utakmicu protiv Atalante, ali se ipak očekuje da će priliku dobiti tek protiv Intera 26. siječnja kada je na rasporedu Coppa Italia.

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo