NAVIJAČI HAJDUKA OGORČENI POSTUPANJEM POLICIJE: / 'Tzv. organi reda provode nered! Ovo je sramotno što se događa'

Image
Foto: Goran Jakus/24sata

'Organi reda provode nered nad navijačima'

27.8.2018.
9:15
Goran Jakus/24sata
VOYO logo

Hajdukov časnik za navijače Kristijan Petrić komentirao je sramotna događanja jučer u Zaprešiću i policijsku (ne)potrebnu upotrebu sile prema navijačima Hajduka, koji su u znak solidarnosti sa svojim prijateljima s tribine, kojima je zabranjen unos poruke protiv . Petrić je istaknuo među ostalim, kako se nada da su sve zapisale udruge za ljudska prava. Dalmatinski portal javlja kako je Petrić objavio grb specijalne policije i napisao sljedeće:

Image
OSVANULA ZABRANJENA PORUKA TORCIDE: /

Ovo je dokaz kako je splitska navijačka grupa okrenula leđa NO udruge Naš Hajduk

Image
OSVANULA ZABRANJENA PORUKA TORCIDE: /

Ovo je dokaz kako je splitska navijačka grupa okrenula leđa NO udruge Naš Hajduk

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TRENUTAK KAD POLICIJA SUZAVCEM I PENDRECIMA KREĆE NA NAVIJAČE: ‘Ja tebe plaćam, nemoj me gurati, dosta je ovog više’

'Deset godina sam nosio ovaj znak na desnom ramenu svoje uniforme'

"Deset godina sam nosio ovaj znak na desnom ramenu svoje uniforme u najtežim danima naše lijepe domovine. Nosio ga ponosno, znajući što znači nama, ali i onima koji danas nisu s nama već nažalost pod zemljom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na današnji dan na istoj toj zemlji u Zaprešiću, blizu glavnog grada Zagreba, ne pod istim znakom jer oni ga nisu ni zaslužili, ali pod uniformom, tzv. organi reda provode nered nad navijačima koji su u začaranom krugu jer jednima ne dozvoljavaju ući u stadion s banerima koji nemaju nikakve veze ni s diskriminacijom a kamoli s mržnjom, a drugima ne dozvoljavaju izaći jer se oni tobože solidariziraju s drugim navijačima.

'Tko je zabranio banere i transparente?!'

Nažalost, gledajući tu sliku i pitajući odgovorne tko je zabranio banere i transparente jer mi je to u opisu radnoga mjesta, organizator prebacuje odgovornost na organe reda, a organi reda na organizatora, i igrajući tako ping pong dolazi do nervoze, a nažalost i do intervencije organa reda koji koriste suzavac, i naravno opet po leđima i glavama navijača, ali gle čuda opet na scenu nastupa čovjek koji prošle godine zabranjuje unos transparenta Torcida Mokošica (ušao je ipak).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SUKOB TORCIDE I POLICIJE: Kaos u Zaprešiću, bačen i suzavac

'Žalosno je da osobe koriste uniformu prijeteći zaštitarima'

Danas, žalosno je da osobe koriste uniformu prijeteći zaštitarima, koji su, vidjevši eskalaciju i zlonamjerno korištenje iste te uniforme, reagirali da je ovo sramotno ponašanje organa reda i u istom trenutku dolazi do mene i govori da kako me nije sramota podržavati i podilaziti huliganima jer su oni čuli kako ti isti huligani upravljaju Hajdukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, slike koje su danas viđene u Zaprešiću, koje će sutra biti u Koprivnici, preksutra opet u Zagrebu, od skidanja cipela po kiši i blatu, podizanja grudnjaka (nadam se da ovo zapisuje HHO i udruge za ljudska prava) samo učvršćuju i još više solidariziraju i povezuju jedno tkivo zvano Torcida.

Hrvatska u srcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HŽV", stoji u objavi Kristijana Petrića.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo