NIJE IM SJELO / Navijači Hajduka bijesni zbog prodaje Bilog tića: 'Sad se vidi koliko je Dinamo napredniji, mi bismo i Messija uspjeli upropastiti'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Marin Ljubičić je napustio Hajduk, a navijači nisu nimalo sretni

23.12.2022.
11:05
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Marin Ljubičić je službeno postao novi igrač austrijskog LASK-a, objavili su iz Hajduka. Ljubičić je ove sezone otišao u Austriju na posudbu gdje je do sada postigao 13 pogodaka te je najbolji strijelac kluba. Hajduku će od transfera "kapnuti" dva i pol do tri milijuna eura.

Image
ZASLUŽENO /

Veliko priznanje za našeg Livakovića, FIFA ga je uvrstila među najbolje na svijetu: 'Bio je junak svoje zemlje'

Image
ZASLUŽENO /

Veliko priznanje za našeg Livakovića, FIFA ga je uvrstila među najbolje na svijetu: 'Bio je junak svoje zemlje'

Ovaj 20-godišnji hrvatski napadač je bio na glasu kao velika nada u Hajduku te je prošle sezone skupio čak 37 nastupa u svim natjecanjima te je postigao osam pogodaka. Dolaskom Nikole Kalinića je izgubio mjesto u momčadi te su ga poslali na posudbu u LASK. U Austriji je sve oduševio te iz LASK-a nisu čekali kraj sezone kako bi ga otkupili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, Ljubičić je postao najskuplji ulazni transfer LASK-a. Naime, njihov najskuplji transfer do sada nije prelazio više od milijun eura, pa je mladi hrvatski reprezentativac postao najskuplje pojačanje u povijesti kluba. Trenutno su osma momčad austrijske Bundeslige, a ostvarili su šest pobjeda, sedam remija i devet poraza.

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

'Mi bi i Messija uspjeli upropastiti'

"Ukupno je Marin odigrao 44 službene utakmice za Hajduk, a pri tom se devet puta upisao u strijelce te je svom učinku dodao i četiri asistencije. Ovom prilikom mu još jednom želimo puno sreće i uspjeha u nastavku nogometne karijere", napisali su iz Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači Hajduka su reagirali na društvenim mrežama i nisu nimalo oduševljeni prodajom njihova dragulja i napadača mladih Vatrenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Marin Ljubičić - Hajduk -> LASK - 2,9 milijuna eura

"Da je Messi ko dijete iz Argentine umjesto Barce došo u nas, mi bismo ga uspjeli upropastit", "Pljuvači ovoga dragulja, je li vam srce na mistu?", "Sritno, Ljuba. Ako je radi nas, izvini", "Sad će planit i uletit kod Dalića. Onda će bit "vrime je". Ništa se nije naučilo iz grešaka", "Ovdje se tek vidi koliko je Dinamo napredniji i bolji u transferima. LASK će ga kupiti za manju svotu novca i onda višestruko na njemu zaraditi.. Nama nije bio dobar sve dok nije otišao u drugi klub", "Da je Messi ko dijete iz Argentine umjesto Barce došo u nas, mi bismo ga uspjeli upropastiti", pišu razočarani hajdukovci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo