uvijek uz njega / Navijači Bruggea skandirali Ivanu Leki s tribina - on suznih očiju dočekao kraj utakmice: 'Oduševljen sam'

Image
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL

Iako mu je u prvom planu bila utakmica, Leko je se više puta okrenuo tribinama i emotivno popratio koreografiju navijača

20.10.2018.
14:27
nph/NordPhoto/PIXSELL
VOYO logo

Ivan Leko ovog je vikenda u prvenstvenoj utakmici između svog Club Bruggea i Waasland Beverena doživio jedan od najemotivnijih trenutaka svoje karijere. 

Leko je podsjetimo, nedavno bio osumnjičenik u korupcijskoj aferi pranja novca koja je potresla cijelu Belgiju, zbog čega je dva dana proveo i u pritvoru. Nakon samo dva dana Leko se vratio u klub, navijači su ga dočekali pjesmom, a sad su mu veliku podršku dali i tijekom prvenstvene utakmice. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Samo je jedan Ivan Leko" i "Ivan Leko - naš bog", bili su neki od natpisa na tribinama, a među navijačima se u više navrata i orilo njegovo ime. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako mu je u prvom planu bila utakmica, Leko je se više puta okrenuo tribinama i emotivno popratio koreografiju navijača.

"Istodobno sam i oduševljen i tužan. Oduševljen sam jer su nas navijači bodrili cijelu utakmicu, a tužan sam jer im nismo poklonili pobjedu. Hvala navijačima na bezrezervnoj podršci u trenutku kada prolazim kroz kalvariju", rekao je suznih očiju nakon utakmice bivši hrvatski reprezentativac, koji je prošle godine s Club Bruggeom uzeo naslov prvaka Belgije. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo