Navijač se zbog dinamovaca zaletio skuterom u auto!

Dinamovci su u otvorenom autobusu obišli centar Zagreba kako bi privukli gledatelje na utakmicu protiv Splita, a jedan navijač se, u pokušaju da dođe do majice, skuterom 'zakucao' u automobil.

10.5.2012.
14:30
VOYO logo

Nakon osvajanja finala Hrvatskoga kupa s Osijekom, Modri nastavljaju akciju Dani Dinama. U četvrtak je na rasporedu bila vožnja središtem grada turističkim autobusom.

Igrači Dinama krenuli su s Kaptola u podne, te se vozili preko Zrinjevca, Glavnog kolodvora, Mažuranićeva trga, Katarininog i Ilirskog trga. Vožnja je trajala sat vremena, a svi građani koji su željeli mogli su se besplatno voziti s Modrima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudeći po fotografijama, i nije bila prevelika navala. Osim nekolicine domaćih ljudi koji su ih u centru grada zatražili autogram ili majicu, Čačićevi igrači najviše su pažnje dobili od kineskih turista koji su ih htjeli slikati.

Ovo je još jedna u nizu akcija koja služi za pozivanje navijača na subotnju utakmicu sa Splitom, proslavu naslova prvaka te obilježavanje 30. godišnjice od naslova prvaka 1982. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sklopu te proslave, u predigri susreta sa Splitom, igrat će veterani Dinama, generacije 1982., 1967. te ostale legende Modrih.

Ovako se u Zagrebu slavio naslov prvaka 1982. godine. Danas to izgleda puno tužnije...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom vožnje po Zagrebu došlo je i do male nesreće jer se jedan navijač, u pokušaju da dođe do majice, zabio u automobil. Srećom, bez većih posljedica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo