Rezultati ankete / Natjecanje koje to nije: Evo kakvo mišeljenje o Ligi nacija imaju čitatelji portala Vijesti.hr

Image
Foto: gtres/Gtres/PIXSELL

Gotovo polovica naših čitatelja smatra da bi se Hrvatska ipak trebala čuvati za "prave" kvalifikacije

10.10.2018.
15:26
gtres/Gtres/PIXSELL
VOYO logo

Uefina Liga nacija doživjela je od svog začetka brojne kritike, a malo manje pohvala. Teško bi bilo reći da je to natjecanje jer se u njoj ne natječu sve reprezentacije jednakim žarom, a utakmice nisu ni prijateljske jer se putem Lige nacija može izboriti mjesto na Europskom prvenstvu.

Stoga takvo hibridno natjecanje još uvijek nije zaživilo i pitanje je koliko će biti njegov vijek. Čitatelji portala Vijesti.hr procijenili su putem jučerašnje ankete da to natjecanje ipak nije toliko bitno. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo 12 posto čitatelja smatra da je Liga nacija bitno natjecanje i da bi Hrvatska trebala ući u svaku utakmicu s maksimalnom ozbiljnošću. 83 posto čitatelja okarakteriziralo je natjecanje kao nebitno, no 36 posto smatra da bi Hrvatska čak i u to nebitno natjecanje trebala odigrati na najjačoj razini.

Iako pobjednici Lige nacija mogu osigurati plasman na Europsko prvenstvo, gotovo polovica naših čitatelja (47 posto) smatra da bi se hrvatska reprezentacija ipak trebala čuvati za "prave" kvalifikacije za Europsko prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilo kako bilo, hrvatska reprezentacija će u utakmici drugog kola skupine najjače Lige nacija u petak u 20:45 na Rujevici ugostiti Englesku. Pred praznim tribinama Englezi će tražiti revanš za poraz u polufinalu Svjetskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo