NASTAVAK SAGE O ODLASKU VRSALJKA IZ ATLETICA: / Diego Simeone je razgovarao s Vatrenim, evo što kaže

Image
Foto: AFP, FEDERICO GAMBARINI

Učestalo se posljednjih dana piše o odlasku Šime Vrsaljka iz Atletica u Napoli

9.12.2017.
14:55
AFP, FEDERICO GAMBARINI
VOYO logo

Već dulje vrijeme pojedini talijanski i španjolski mediji spremni su potvrditi da se na relaciji Atletico Madrid – Napoli priprema realizacija posla u kojem bi desni bek španjolske momčadi i hrvatske nogometne reprezenatcije u siječnju trebao napustiti klub i otisnuti se u Seriju A.

Napoli je i prilično konkretan u toj priči. Ako je vjerovati napisima, službena ponuda poslana je u Madrid odakle se očekuje reakcija koje još nema. Upitan je stoga trener momčadi Diego Simeone što ima za reći na tu temu, a Marca prenosi ove njegove misli:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vrsaljko je još uvijek naš igrač i ja ću ga i dalje tako tretirati. Razgovarao sam s njim, ali neću vama reći koje su bile teme. On je za nas važan igrač, dobro mu ide i ja ću se nastaviti oslanjati na njega."

Isti izvor u drugom tekstu navodi da će 25 milijuna eura iz Napolija biti dovoljno da se priča dovede kraju, a posebice jer u klubu ne žele igrača koji želi otići. U cijeloj priči bio bi upisan profit od devet milijuna eura budući da je Vrsaljko u Madrid iz Sassuola stigao prije godinu i pol dana u transferu vrijednom 16 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo