NAŠI MLADI PLAVI HEROJI ODUŠEVILI I NAKON UTAKMICE: / Samo se čulo 'o je*ote, to je to', a onda je počelo ludilo

Image
Foto: Screenshot: GNK Dinamo

Zagrlili su se naši mladi plavi lavovi i zapjevali staru Dinamovu himnu i vječnu pjesmu s maksimirskih tribina

1.10.2019.
19:50
Screenshot: GNK Dinamo
VOYO logo

Dinamovi juniori pod vodstvom trenera Igora Jovičevića sjajno su odradili teško gostovanje kod Manchester Cityja u 2. kolu Lige prvaka za mlade. Dinamovci su odigrali 2:0 na stadionu akademije Cityja, a heroj je s dva pogotka za Modre bio cetarfor Leon Šipoš. Na društvenim mrežama GNK Dinama osvanuo je kratki video slavlja naših mladih junaka netom nakon završetka utakmice, na samom terenu. Zagrlili su se svi, i struka i igrači, odjeknulo je "o je*ote, to je to"....

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zagrlili su se naši mladi plavi lavovi i zapjevali staru Dinamovu himnu i vječnu pjesmu s maksimirskih tribina "Nebo se plavi, bijeli se Zagreb grad, Maksimir slavi, prvi smo prvi sad, Plavi, Plavi, Plavi, Plavi, iz naših grla sve"...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bila je ovo doista teška utakmica za nas, ali i ranije smo dobro znali snagu i potencijale suparničke momčadi", istaknuo je trener mladih Dinamovih nogometaša, Igor Jovićević, nakon velikoga boda, 2:2, u gostima kod Manchester Cityja u dvoboju 2. kola C skupine Uefine Lige prvaka mladih. Plavi sad imaju četiri boda koliko i Manchester City, a slijede Atalanta i Šahtar sa po jednim.

"Oslanjaju se na posjed lopte, napadaju dubinu, igraju okomito i po svemu pokazuju da je i ta U-19 momčad nalik njihovu prvom sastavu. Bilo nam je teško prilagoditi se u prvom poluvremenu, nismo nalazili rješenje kako pokriti njihovu petoricu u sredini, dakle dvojicu prednjih veznih, špicu i dva krila koja su držala širinu. Stvarali su višak igrača i brzo dolazili do situacija za gol. U poluvremenu smo imali konstruktivan razgovor, napravili nekoliko korekcija i u drugom dijelu pokazali da se na nas može ozbiljno računati. Konsolidirali smo igru, u određenim situacijama bili bolji s loptom u nogama, kad god smo došli u posjed, stvarali smo im probleme. Pohvalio bih dečke jer su dvaput stizali rezultatski zaostatak na ovom vrućem terenu gdje ni suđenje nije bilo baš najbolje. Sad imamo četiri boda u dvije utakmice što nam daje veliki optimizam za dalje. Sljedeća dva uzastopna dvoboja protiv Šahtara vjerojatno će biti ključna... Još jednom bih pohvalio dačke na pravom karakteru, zalaganju i trudu", dodao je trener Jovićević, stoji na web siteu Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče same utakmice, juniori Manchester Cityja u susret su krenuli jako žestoko, a dinamovcima je preostalo samo pokušati se obraniti od njihovih napada.

Uspijevali su to činiti sve do 18. minute kad je kapetan Cityja Doyle nakon dobre akcije s pet metara pogodio za vodstvo od 1:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladi dinamovci nisu se predali protiv izrazito kvlaitetnije momčadi Cityja. Devet minuta trebalo im je da zbiju redove i dođu do izjednačujućeg pogotka. centarfor Modrih Leon Šipoš našao se sam pred vratarom i pogodio za poravnanje rezultata i šok za domaćine koji su očekivali da će se kod kuće prošetati do pobjede. Više o tome možete pročitati - OVDJE.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo