NIJE LI OVO OPASNO? / Napravili kaos u avionu kada su saznali za prolazak skupine u Ligi prvaka. Pogledajte kakvu su ludnicu igrači Porta izveli u letu

Image

Igrači Porta nisu znali hoće li se plasirati u nokaut-fazu sve do kraja utakmice Atletica i Bayera

27.10.2022.
10:02
VOYO logo

U skupini B Lige prvaka Porto je u gostima sa čak 4-0 svladao Club Brugge koji je u prošlom kolu osigurao osminu finala, a ovom pobjedom i kiksom Atletico Madrida protiv Bayera, to je uspjela i portugalska momčad.

Club Bruggeu ovo nije bio samo prvi poraz u Ligi prvaka ove sezone, već i prvi primljeni golovi. Za Porto su pogađali Taremi u 33. i 70., Evanilson u 57. i Eustaquio u 60. minuti. Inače, u 51. minuti, kod 1-0 gostiju, domaći igrač Lang nije realizirao jedanaesterac za izjednačenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ludnica u avionu

Ipak, igrači Porta nisu znali hoće li se plasirati u nokaut-fazu sve do kraja utakmice Atletica i Bayera, a ta ih je informacija zatekla u avionu prema kući. Čim su saznali da su prošli, uslijedilo je ludilo i kaos, i pritom uopće nisu marili za to što se nalaze u zrakoplovu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči zadnjeg kola vodi Brugge sa 10 bodova, Porto ima 9, Atletico 5, a Bayer 4. U zadnjem kolu sastaju se Porto - Atletico i Bayer - Club Brugge, a vodit će se jedino bitka za Europa ligu između Atletica i Bayera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo