Grozan dan: Potpuni kaos upropastio nogometni spektakl

Nogometasi Napolija osvojili su po peti put u svojoj klupskoj povijesti naslov pobjednika Talijanskog kupa.

4.5.2014.
11:34
VOYO logo

Finalni ogled na Olimpicu u Rimu izmedu Napolija i Fiorentine bio je odgoden zbog velikih navijackih nereda koji su zapoceli na ulicama Rima i nastavili se na tribinama Olimpica. Nepoznati pocinitelji ustrijelili su trojicu navijaca Napolija. Dvojica su pretrpjela manje ozljede, dok je treci teze stradao jer je pogoden u prsa. U kaosu je ozljedu zaradio i jedan policajac.

Kada su navijaci Napolija na stadionu culi sto se dogodilo, ucinili su sve kako bi uz pomoc dimnih bombi i ostale pirotehnike sprijecili pocetak utakmice, ljuti zbog stradavanja njihovih kolega. Kapetan Marek Hamsik apelirao je na njih da se primire, pa je utakmica, makar je znacajno kasnila, ipak odigrana. Napoli je pobijedio s 3:1…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/F4S9w0uZJbM

"Nazalost, ovakve stvari se dogadaju u nasem nogometu. Ovakve situacije izazivaju nevjericu. Zbog ovakvih situacije cemo izgubiti puno igraca. Normalno je da traze druge putove izvan Italije. Trebao je ovo biti bolji i ljepsi dan za sport. Imali smo sve sto je potrebno za drukciji spektakl. Ovaj je tuzan", konstatirao je trener Fiorentine Vincenzo Montella.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napolijev predsjednik Aurelio De Laurentiis osvojeni je trofej posvetio ustrijeljenom navijacu.

//www.youtube.com/embed/a7CSa5YUkNU

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Posvecujemo ovaj trijumf gradu Napulju i nasem nesretnom navijacu. Zahvaljujemo se sluzbenicima koji su ga brzo prebacili u bolnicu i spasili mu zivot", rekao je De Laurentiis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo