HALO MADRID: / Napoli ne odustaje, nakon godinu dana ponovno se u Realu raspituje za hrvatskog veznjaka

Image
Foto: AFP, JANEK SKARZYNSKI

Napoli je silno zainteresiran da ovog ljeta iz madridskog Reala dovede hrvatskog reprezenativca Matea Kovačića, piše talijanski list Corriere della Sera.

14.4.2017.
13:41
AFP, JANEK SKARZYNSKI
VOYO logo

Prije godinu dana također je ovaj talijanski klub želio dovesti hrvatskog veznjaka, koji je tada imao lošiji status nego danas u Zidaneovoj momčadi, ali je Napoli dobio Realovu "košaricu", kad je Kovačić u pitanju.

"Sportski direktor Napolija Cristiano Giuntoli raspitivao se u Realu za bivšeg igrača Intera, a sad opet postoji zanimanje za hrvatskog veznjaka", piše Corriere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kupili ga za 30 milijuna eura, ne prodaju ga za manje

Kovačić je ove sezone u Realovom dresu skupio dva gola i tri asistencije i igra više i bolje nego u svojoj prvoj godini na Santiago Bernabeuu. U trenucima kad su bili ozlijeđeni Modrić i Kroos, Zinedine Zidane mogao ga je "mirne duše" koristiti u veznom redu, Kovačić je vrlo dobro iskoristio tu minutažu. .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real je 2015., tada 21-godišnjeg Kovačića platio 30 milijuna eura. Napoli bi, ako želi vidjeti hrvatskog veznjaka na San Paolu, trebao barem "mečirati" taj iznos da u momčadi ima dvojicu hrvatskih reprezentativaca, Kovačića i Marka Roga za kojeg su Napolitanci prije godinu dana izdvojili 16 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo