NAPETO UOČI DERBIJA: / 'Uprava Dinama želi izazvati nerede na stadionu'

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Uoči nedjeljne utakmice između Dinama i Hajduka na Maksimiru, čime počinje nova sezona domaćeg prvenstva, više se priča o nekim drugim stvarima, najmanje o nogometu.

9.7.2015.
20:50
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

Prodaja karata ide jako dobro, nogometni zaljubljenici u Zagrebu prepoznali su ovu utakmicu kako onu povijesnu, na kojoj se mora biti i sad svi pričaju samo o derbiju. Tim povodom, javili su se Bad Blue Boysi priopćenjem kojeg prenosimo u cijelosti.

Image
Foto: Screenshot: BBB

"Nakon što smo donijeli odluku da se za nedjeljni derbi vratimo na svoju tribinu i svoj stadion, prema našim informacijama Uprava Dinama je na krajnje pokvaren i kukavički način odlučila sabotirati naš povratak i to tako da je gotovo prepolovila broj ulaznica za sjever dolje kako bi središnje sektore tribine prepustila plaćenim navijačima iz tzv. Fan cluba koji su odgovorni za dva pokušaja ubojstva i slabim osiguranjem oko njih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uprava ima cilj-izazvati nerede

Iako smo mogli i morali očekivati svakakve igre, ova odluka Uprave je čista provokacija i pokušaj izazivanja nereda kada se zna kakav je odnos BAD BLUE BOYSA i plaćenih navijača Uprave kluba.

Iz ovog poteza svatko može vidjeti koliko su zapravo šuplja moraliziranja i licemjerne priče o sigurnosti na stadionima, borbi protiv huliganizma i sl. koje Uprava kluba prodaje godinama. Nama je potpuno jasno koji je njihov plan, kao i što je njima jasno da je njihovo vrijeme prošlo i svjesni smo kolika odgovornost leži na nama", stoji u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo