Namještanje utakmice se pretvorilo u fijasko

Ovo je jedan od najluđih videa koje su se pojavili na You Tubeu u zadnje vrijeme, a netko će zbog njega imati puno toga za objašnjavanje.

16.6.2011.
17:24
VOYO logo

Početkom tjedna održan je ždrijeb razigravanja Tercere, španjolske 4. lige, za prelazak u 3. ligu (Segunda Division B). Na čuđenje prisutnih, predstavnik Španjolskog nogometnog saveza koji je vodio ždrijebanje pozvao je na binu Pabla Cordobu, predsjednika Alobendasa i jednog od predstavnika klubova koji su bili u bubnju, da nastavi s izvlačenjem i pokazao mu prstom koju da kuglicu izvuče.

Ovaj ju je primio rukom, malo promiješao ostale kuglice i slavodobitno izvukao ime kluba Arandine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tom se trenutku počeo veseliti, iako je tek trebao izvući drugi dio para ovom slabašnom suparniku. Pogađate, sljedeća kuglica koju je izvukao bila je ona s imenom njegovog kluba - Alcobendasa.

Nevjerojatna očita prevara koja kao da je snimljena za potrebe neke humoristične emisije uskoro je osvanula na internetu, a zadnju riječ imat će disciplinska tijela Španjolskog saveza, ali i UEFA-e. Da tragikomedija bude potpuna, Pablo Cordoba je poslije svega demantirao da se išta loše dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ljudi mogu sumnjati što god hoće, ali ja vas uvjeravam da nije bilo namještanja. Imao sam želju da izvučemo Arandinu i osjećaj da će biti tako, ništa više".

Ovu ludu priču zaokružuje i izjava 'predsjednika Arandine koji je Alcobendas oslobodio svake sumnje u namještanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidjeli smo neke čudne stvari, ali ja vjerujem da je to sve bila samo čudna podudarnost", zaključio je Jesus Andres Campillo.

U svakom slučaju, ne preporučujemo klađenje na ovu utakmicu. Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201105060542006 arti-201105190908006

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo