NEMA MIRA / Nakon turbulencija u Dinamu prošlih dana, o svemu se oglasio trener Čačić: 'Dinamo je apsolutni favorit'

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

'Ovo nam je druga domaća utakmica nakon Gorice, čeka nas Lokomotiva"...

27.1.2023.
14:13
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

U Maksimiru je ovih dana kaotično, spominju se odlasci nekih igrača, a tu i borbe za prijestolje između čelnika u upravi. Nije pomogao ni kiks protiv Gorice u prvom kolu proljetnog dijela prvenstva, a već sutra od 17.15 Modre čeka gradski derbi, kojeg je najavio trener Ante Čačić:

Image
IZA KULISA /

Dok je rat za Dinamo u punom zamahu, navijači se sastali s Mirkom Barišićem. Evo o čemu su razgovarali

Image
IZA KULISA /

Dok je rat za Dinamo u punom zamahu, navijači se sastali s Mirkom Barišićem. Evo o čemu su razgovarali

'Ovo nam je druga domaća utakmica nakon Gorice, čeka nas Lokomotiva. Znamo da je u bliskoj prošlosti svaka utakmica protiv njih bila vrlo tijesna, neke smo i izgubili u prošloj sezoni. Ove smo odigrali dvije i obje su bile neizvjesne. Sjetimo se, prva utakmica na otvaranju 3:2 nakon vodstva 2:0, a u Kranjčevićevoj smo uspjeli dobiti… Sutra nas čeka jako teška utakmica", priča i nastavlja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dinamo je apsolutno favorit, ući ćemo maksimalno odgovorno i koncentrirano, s jedinom nakanom i željom da dođemo do željena tri boda. Stanje je bolje nego što je bilo u prvom kolu s obzirom na to da nam je Baturina na raspolaganju. To nam daje širinu za ovu utakmicu. Respekt gostima u svakom slučaju, ali Dinamo jedino zadovoljava osvajanje sva tri boda', rekao je trener i otkrio neke detalje:

'Radili smo na završnici'

"Imali smo tjedan dana poslije prve utakmice, koja nam je dala neka uputstva. Radili smo na završnici, istaknuli prekide. I protiv Gorice smo bili superiorni, oni su se disciplinirano branili. Da smo zabili gol došli bismo do zaslužene pobjede. Veseli me da nismo primili gol, imali smo veliku količine trke, htijenja, nije nas htio gol. Nadam se da će se neće ponoviti!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Igor Kralj/Pixsell

Za kraj je zaključio:

"Pohvale i kolegi Čabraji, jer Lokomotiva izgleda kao momčad, ima prepoznatljiv gard, zaslužuju respekt. Ali, moramo se postaviti od prve minute i ići na pobjedu, nema druge. Nismo u nekom velikom stresu, imamo vrlo kvalitetan igrački roster koji je, siguran sam, sposoban napraviti ono što svi želimo, sačuvati primat u hrvatskom nogometu i osvojiti naslov."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo