'UVIJEK ĆE BITI VOLJEN' / Nakon što je Messi izabrao novi klub, oglasila se Barcelona: Otkrili su koliko dugo već znaju za Leovu odluku

Image
Foto: Profimedia

Nakon svega oglasila se i Barcelona

7.6.2023.
23:22
Profimedia
VOYO logo

Lionel Messi novi je igrač u MLS kluba Inter Miami, koji je u vlasništvu nekadašnje nogometne zvijezde Davida Beckhama.

Image
SVE SE ZNA /

Novi klub predstavio Messija: Argentinac otkrio zašto se nije želio vratiti u Barcelonu

Image
SVE SE ZNA /

Novi klub predstavio Messija: Argentinac otkrio zašto se nije želio vratiti u Barcelonu

Messi je do 2021. godine cijelu karijeru proveo u Barceloni, a te je godine preselio u Paris St. Germain. U ni jednom trenutku nije se na pravi način snašao u Parizu, pa je nakon isteka ugovora odlučio otići.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Idem u Inter Miami, mogu to potvrditi"; započeo je Messi za Mundo Deportivo pa otkrio zašto je odbio povratak u Barcelonu.

"Navijač sam Barcelone, puno sam razgovarao s Xavijem, stvarno sam se želio vratio, imao sam taj san. Ali nakon onoga što se dogodilo prije dvije godine, nisam želio ponovno biti u istoj situaciji, ostavljajuću budućnost u rukama nekog drugog. Želio sam donijeti vlastiti odluku, misleći na sebe i svoju obitelj."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čuo sa da je La Liga dala zeleno svjetlo, ali istina je da su mnoge stvari još nedostajale da bi se moj povratak u Barcu dogodio. Nisam htio biti odgovoran da prodaju igrače ili smanjuju plaće. Bio sam umoran."

Nakon svega oglasila se i Barcelona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U ponedjeljak, 5. lipnja, Jorge Messi, igračev otac i zastupnik, obavijestio je predsjednika kluba Joana Laportu o igračevoj odluci da se pridruži Interu iz Miamija, unatoč tome što mu je predstavljen prijedlog od Barçe, s obzirom na želju i Barcelone i Lionela Messi da opet obuče naš dres", pišu Katalonci pa dodaju:

"Predsjednik Laporta razumio je i poštovao Messijevu odluku da se želi natjecati u ligi s manje zahtjeva, dalje od svjetla reflektora i pritiska kojem je bio izložen posljednjih godina."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I Joan Laporta i Jorge Messi također su se složili da će raditi zajedno na promoviranju odgovarajuće počasti od Barcinih navijača u čast nogometašu koji je bio, jest i uvijek će biti voljen od strane Barce."

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo