PODRŠKA SUIGRAČA / Nakon što je Livaja obznanio svoju odluku o odlasku iz reprezentacije oglasio se i donedavni igrač Vatrenih: 'Hvala ti za sve...'

Image
Foto: Profimedia

Hrvatski nogometaš Marko Livaja jučer je donio odluku da odlazi iz reprezentacije

9.10.2023.
8:49
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski nogometaš Marko Livaja jučer je donio odluku da odlazi iz reprezentacije. Kapetan Hajduka najprije je obavijestio izbornika Zlatka Dalića i HNS, a zatim se oglasio na Instagramu.

Image
ODRŽANA JE PRESICA /

Dalić: 'Imamo velike probleme u napadu, ali i obrani, a oko Livaje se neću zamarati, trošiti puno riječi i energije'

Image
ODRŽANA JE PRESICA /

Dalić: 'Imamo velike probleme u napadu, ali i obrani, a oko Livaje se neću zamarati, trošiti puno riječi i energije'

"Nakon dugog razmišljanja donio sam odluku o odlasku iz hrvatske reprezentacije o čemu sam prije ove objave obavijestio Hrvatski nogometni savez. Izborniku i stožeru zahvalan sam na svom vremenu provedenom u reprezentaciji i priznanju kao igraču, a uvijek će mi posebno u srcu ostati bronca iz Katara i atmosfera koja je vladala među suigračima te radost u cijeloj državi i dijaspori koja je vladala zbog sjajnog uspjeha. Ponosan sam na svaki nastup za moju domovinu i želio bih da fokus i pozitiva budu usmjereni prema igračima, nadam se da će u miru i bez tenzija dočekati sljedeće bitne utakmice. Hvala svima na podršci, a reprezentaciji od srca želim sreću i uspjeh sada i u daljnjoj budućnosti", napisao je hrvatski napadač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo.

Sve to dogodilo se dan uoči okupljanja Vatrenih za utakmice europskih kvalifikacija protiv Turske i Walesa. Vijest se ubrzo proširila i izazvala šok mnogima, a zatim se oglasio i sam Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Žao mi je što je Marko donio ovakvu odluku, no razumijem njegovo razmišljanje. Poštujem takvu odluku, kao što sam poštovao i prethodne odluke kada bi se netko oprostio od reprezentacije. Marku zahvaljujem na svemu što je dao reprezentaciji, bio je važan dio naše brončane priče u Kataru te vjerujem da će mu to Svjetsko prvenstvo ostati među najdražim uspomenama u karijeri. Želim mu puno zdravlja i sreće privatno i profesionalno", rekao je izbornik.

Komentar ispod Livajine objave ostavio je i donedavni igrač reprezentacije i njegov suigrač Dejan Lovren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hvala ti za sve što si dao za Hrvatsku", napisao je Lovren.

Spektakularni KSW 87 ekskluzivno 14. listopada samo na stream platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo