BIJESAN ISPAD / Nakon što je istukao popularnog influencera, legendarni Eto'o se 'pokrio po ušima': 'Ja sam meta uvreda...'

Image
Foto: Screenshot/La Opinión

Sukob se dogodio nakon utakmice Brazila i J. koreje na Svjetskom prvenstvu

6.12.2022.
18:43
Screenshot/La Opinión
VOYO logo

Samuel Eto'o, bivši kamerunski napadač i sadašnji predsjednik nogometnog saveza te zemlje, ispričao se zbog tučnjave s alžirskim youtuberom nakon pobjede Brazila nad Južnom Korejom u ponedjeljak.

Image
IZVAN KONTROLE /

Legendarni Eto'o nakon pobjede Brazila istukao influencera: Pojavila se snimka bijesnog ispada bivše Barcine zvijezde

Image
IZVAN KONTROLE /

Legendarni Eto'o nakon pobjede Brazila istukao influencera: Pojavila se snimka bijesnog ispada bivše Barcine zvijezde

"Nakon utakmice Brazil - Južna Koreja imao sam nasilnu svađu s osobom koja je vjerojatno navijač Alžira. Ispričavam se javnosti zbog toga što sam izgubio živce i reagirao na način koji je odgovara mojoj osobnosti. Od utakmice Alžir-Kamerun u Blidi 29. ožujka ja sam meta uvreda i optužbi za varanje bez ikakvih dokaza. Tijekom ovog Svjetskog prvenstva kamerunski napadači maltretirani su od alžirskih iz istog razloga. Poraz Alžira bio je okrutan, ali u potpunosti u skladu s pravilima i moralnim načelima našeg sporta. Stoga pozivam alžirske vlasti i tamošnji nogometni savez da preuzmu odgovornost i prekinu ovu nezdravu klimu prije no što se dogodi neki ozbiljniji ili tragični incident", objavio je Eto'o.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Američke novine La Opinion, koje izlaze na španjolskom jeziku sa sjedištem u Los Angelesu, objavile su video na svom Twitteru u ranim jutarnjim satima u utorak za koji kažu da prikazuje sukob Eto'oa s Alžircem koji drži video kameru dok je napuštao stadion 974 u Dohi. U popratnom izvješću stoji da je 41-godišnji četverostruki afrički nogometaš godine bijesno reagirao na prisutnost alžirskog influencera, poznatijeg kao Sadouni SM sa 60.000 pretplatnika na Youtubeu, i udario ga dok je snimao. Na početku videa od 57 sekundi, Eto'o s plavom kapom dijeli selfije obožavateljima prije nego što ga izazove youtuber, čije se pitanje ne može razlučiti, i poludi od bijesa. Novine navode kako je Alžirac provocirao Eto'oa zbog uzvratne utakmice dodatnih kvalifikacija za odlazak na SP u kojoj je Kamerun svladao Alžir sa 2-1 golom u sudačkoj nadoknadi produžetka i tako se plasirao na SP. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve sam to učinio za Alžir", objasnio je Sadouni SM u video zapisu pred kamerama u utorak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo