NAKON PORAZA: / Trener Splita otkrio zašto je Dinamo dominantan u HNL-u

Image

Nogometaši Dinama svladali su s 1-0 Split na svojem terenu u 25. kolu Prve hrvatske nogometne lige.

28.2.2016.
19:45
VOYO logo

"Zadovoljan sam pristupom i organizacijom, pogotovo u defanzivnom smislu. S druge strane, ako se želi pobijediti Dinamo mora se iskoristiti prilike. Mi sdmo imali dvije-tri stopostotne i nismo ih realizirali. Isto tako, ostaviti dinamo bez prilika jako je teško. Utakmica je riješena nakon jednog trenutka inspiracije Dinamovog igrača.To je najveća razlika između Dinama i ostalih ekipa u HNL-u", izjavio je strateg Splita Goran Sablić u programu Arena sporta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč porazu, Sablić je zadovoljan igrom svojih nogometaša. "Ova će nam utakmica dati sampopuzdanja za težak susret s Rijekom u sljedeće kolu", poručio je.

Mamić nezadovoljan nekim igračima

Svoja razmišljanja zatim je iznio trener Dinama Zoran Mamić. "U pripremi utakmice znali smo kakav nas Split očekuje - dobar čvrst i aresivan, a to su i potvrdili na terenu", izjavio je. Zatim je otkrio čime nije zadovoljan. "Moram na sebe preuzeti dio krivice jer sam vjerovao da ću bez nekih igrača moći doći do laganije pobjede. Tako da sam ja pogriješio što je to izgledalo teško", rekao je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo