NAKON OVE HAZARDOVE IZJAVE SVE JE JASNO: / Čarobni Belgijanac objavio svoju 'odluku', a njegov novi klub praktički se zna

Image
Foto: AFP
13.5.2019.
11:08
AFP
VOYO logo

Eden Hazard najvjerojatnije će na kraju sezone napustiti Chelsea. Belgijanac je nakon posljednjeg kola Premier lige i remija svoje momčadi novinarima potvrdio ono o čemu se već mjesecima priča. Doduše, ne izravno.

"Donio sam odluku, ali nije sada sve u mojim rukama, još uvijek čekam. Priopćio sam je klubu prije nekoliko tjedana", rekao je Hazard za engleske medije nakon utakmice Chelseaja i Leicestera koja je u nedjelju završila 2:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

RAKITIĆ PROGOVORIO O NESLAVNOJ FOTKI I POSJETU HULIGANA: Vatreni pojasnio što se točno dogodilo u Sevilli i tko mu je došao ispred kuće

Njegov trener Maurizio Sarri dobro zna da mu igrač koji ne želi igrati u njegovom klubu ne znači puno, pa makar bio i dobar kao Hazard. Izjavio je Sarri da klub treba poštovati Hazardovu odluku. Ipak, cijena od 100 milijuna funti nije nešto što si svaki klub može priuštiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još uvijek čekam kao što i mediji i navijači čekaju. Ne vjerujem da Liga prvaka tu može nešto promijeniti, donio sam odluku i to je to, još uvijek čekam", rekao je najbolji igrač Chelseaja ove sezone.

LOVREN ODUŠEVIO FANOVE PORUKOM KOJA DIRA RAVNO U SRCE: Na njegove riječi reagiralo više od 250 tisuća navijača

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hazard je u plavoj londonskoj momčadi bio apsolutno ofenzivno oružje. zabio je ove sezone 19 pogodaka te ubilježio 16 asistencija. Košarkaškim rječnikom - solidan double-double. Realu nakon loše sezone definitivno trebaju pojačanja, a Hazard bi mogao biti jedna od ključnih figura u njihovom oporavku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo