NEMA OZLIJEĐENIH / Nakon otpadanja betona na Opus Areni, Osijek se oglasio priopćenjem

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

U incidentu nitko nije ozlijeđen, a iz Osijeka su najavili hitan pregled stadiona radi utvrđivanja uzroka nemilog događaja, kao i odgovornosti za isti

4.3.2024.
13:15
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Tijekom nedjeljne prvenstvene utakmice između nogometaša Osijeka i Dinama, s dijela istočne tribine Opus Arene otpao je jedan komad betona. Video pogledajte ovdje.

Image
ODRŽAN ŽDRIJEB /

Kuglice odlučile: Hajduk protiv Dinama u polufinalu Kupa na Poljudu

Image
ODRŽAN ŽDRIJEB /

Kuglice odlučile: Hajduk protiv Dinama u polufinalu Kupa na Poljudu

U incidentu nitko nije ozlijeđen, a iz Osijeka su najavili hitan pregled stadiona radi utvrđivanja uzroka nemilog događaja, kao i odgovornosti za isti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NK Osijek se u službenom priopćenju ispričao "svima koji su mogli biti ugroženi u takvim okolnostima pa i zbog samog osjećaja nelagode u tim trenucima".

"Odmah po saznanju o spomenutom događaju, izvršen je inicijalni pregled istočne tribine te je utvrđeno da je došlo do odvajanja zaštitnog sloja betona, a ti su radovi izvođeni u prvoj fazi izgradnje stadiona Opus Arena, tijekom 2020., kada je radove izvodila tvrtka Eurokamen d.o.o. Uočena su oštećenja na nekonstruktivnom dobetoniranom dijelu, odnosno nisu zamijećena nikakva vidljiva konstruktivna oštećenja same konstrukcije tribine", priopćili su iz osječkog nogometnog prvoligaša te najavili hitan pregled stadiona kako bi de moglo žurno pristupiti odgovarajućoj sanaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Napominjemo kako će se istovremeno poduzeti i radnje s ciljem utvrđenja samoga uzroka oštećenja i odgovornosti sudionika u izgradnji stadiona za ista", stoji na kraju priopćenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spektakularnu FNC 15 priredbu iz Ljubljane možete gledati u prijenosu UŽIVO 30. ožujka na Voyo platformi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo