Nakon što je u srijedu ponajbolji nogometaš Hajduka u proljetnom dijelu prošloga prvenstva Marko Livaja produžio ugovor sa splitskim klubom do ljeta 2024. godine, navijači Bijelih su poslali poruku hrvatskom reprezentativcu Ivanu Perišiću da i on dođe na Poljud.

Nakon što se nedavno pojavila vijest da je Livaji turski Caykur Rizespor ponudio bogat ugovor, navijači Hajduka su pokrenuli veliku inicijativu za njegov ostanak, koja se pokazala uspješnom, i sada žele pokrenuti novu akciju pod imenom "Perišiću, vrijeme je".

"Dakle, akcija #Livajaostani pokazala se kao pun pogodak, Marko Livaja potpisao je danas trogodišnji ugovor s Hajdukom, do ljeta 2024. i uzeo dres s brojem 10, dres u kojem će nas predvoditi u razdoblju koje slijedi. Nakon Livaje, vrijeme je za novu akciju: #Perišićuvrimeje. Inter ima financijskih problema, a mi imamo veliku želju da se Perišić vrati i da, baš kao što je to Livaja učinio ove godine, napokon zaigra za seniorsku momčad Hajduka. Osvojio si Ligu prvaka, bio si prvak Njemačke i s Borussijom Dortmund i s Bayernom, nedavno si pokorio i Italiju s osvajanjem Scudetta s Interom. Kud ćeš više? Riješi se ugovora s Interom, dogovorite nekako sporazumni raskid i vrati se doma. Čeka te cijela Dalmacija, a i mi na kontinentu, ima nas hvala Bogu", objavljeno je na Facebook stranici Društva prijatelja Hajduka Zagreb.