NAVIJAČI ZOVU VATRENOG U HAJDUK / 'Ludilu nije kraj. Nakon Livaje, vrijeme je za novu akciju...'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Marko Livaja je potpisao ugovor s Hajdukom nakon što su navijači pokrenuli veliku inicijativu za njegov ostanak

9.6.2021.
19:26
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je u srijedu ponajbolji nogometaš Hajduka u proljetnom dijelu prošloga prvenstva Marko Livaja produžio ugovor sa splitskim klubom do ljeta 2024. godine, navijači Bijelih su poslali poruku hrvatskom reprezentativcu Ivanu Perišiću da i on dođe na Poljud.

Image
VIJEST DANA S POLJUDA /

Hajduk postigao dogovor s najboljim igračem i ostvario veliku želju navijača

Nakon što se nedavno pojavila vijest da je Livaji turski Caykur Rizespor ponudio bogat ugovor, navijači Hajduka su pokrenuli veliku inicijativu za njegov ostanak, koja se pokazala uspješnom, i sada žele pokrenuti novu akciju pod imenom "Perišiću, vrijeme je".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Ivan Perišić

"Dakle, akcija #Livajaostani pokazala se kao pun pogodak, Marko Livaja potpisao je danas trogodišnji ugovor s Hajdukom, do ljeta 2024. i uzeo dres s brojem 10, dres u kojem će nas predvoditi u razdoblju koje slijedi. Nakon Livaje, vrijeme je za novu akciju: #Perišićuvrimeje. Inter ima financijskih problema, a mi imamo veliku želju da se Perišić vrati i da, baš kao što je to Livaja učinio ove godine, napokon zaigra za seniorsku momčad Hajduka. Osvojio si Ligu prvaka, bio si prvak Njemačke i s Borussijom Dortmund i s Bayernom, nedavno si pokorio i Italiju s osvajanjem Scudetta s Interom. Kud ćeš više? Riješi se ugovora s Interom, dogovorite nekako sporazumni raskid i vrati se doma. Čeka te cijela Dalmacija, a i mi na kontinentu, ima nas hvala Bogu", objavljeno je na Facebook stranici Društva prijatelja Hajduka Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo