Nije isti tretman /

Nakon kazne procurila informacija o Zouminoj plaći: Sad ostali traže povišicu!

Image
Foto: Profimedia

Suigrač Nikole Vlašića snimljen je kako udara mačku, što je prouzročilo mnoge financijske, osobne i klubske probleme za njega i West Ham.

11.2.2022.
15:52
Profimedia
VOYO logo

Igrači West Hama nezadovoljni su nakon što su otkrili kako je Kurt Zouma najplaćeniji član momčadi s plaćom od 125 tisuća funti tjedno. Njegova plaća postala je javna nakon što je kažnjen zbog udaranja mačke.

Uprava kluba sada pregovara s valom nezadovoljnjih igrača nakon što je kazna suigraču Nikole Vlašića donijela neočekivane posljedice. Branič je kažnjen s dvotjednom plaćom, odnosno 250 tisuća funti nakon što je snimljen kako udara mačku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim novčane kazne, Zoumi su oduzete mačke od društva za zaštitu životinja u Engleskoj, a spornu snimku snimio je njegov brat.

Zouma se pridružio Chelseaju prošlo ljeto za 30 milijuna funti, ali do sada nije bila poznata informacija kolika je njegova plaća. Igrači kao što je kapetan Michail Antonio i Andriy Yarmolenko zarađuju oko sto tisuća funti tjedno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, priča se kako ključni igrači kao što su Pablo Fornals, Declan Rice, Tomas Soucek i drugi na znatno manjoj plaći. Ovaj bi problem mogao uzrokovati West Hamu financijske probleme, ali i u svlačionici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo