momčad bez limita / Nakon europske sezone bez poraza, Bjelica otkrio što priželjkuje u nokaut fazi

Besprijekorna europska jesen za nogometaše Dinama. Grupnu fazu zaključili su bez poraza

14.12.2018.
20:00
VOYO logo

U zadnoj europskoj utakmici ove godine Dinamo je igrao bez golova protiv Anderlechta i sada čeka ždrijeb nokaut faze. Trener Nenad Bjelica nakon utakmice je poručio - ovaj Dinamo nema limite!

A napokon su poznati i svi suparnici koje ždrijeb može donijeti Dinamu. Od ranije to su četiri trećeplasirane momčadi Lige Prvaka: Viktorija Plzenj, Šahtar, Galatasaray i Club Brugge, dok se sinoć kompletirala slika drugoplasiranih momčadi Europske Lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klubovi s kojima ždrijeb može spojiti zagrebački Dinamo su bjeloruski BATE Borisov, francuski Rennes, ruski Krasnodar, potom švedski Malmö. Bilo bi dobro izbjeći rimski Lazio i grčki Olympiacos, a tu su još bečki Rapid, Sporting Lisabon, praška Slavija, Celtic te Zürich

Evo kakve želje ima trener 'modrih' Nenad Bjelica: 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želimo proći prvo sljedećeg protivnika pa ćemo vidjeti što će biti dalje. Ne želimo si postavljati limite, možemo se nositi sa svakim. Kad u ovakvoj grupi skupiš 14 golova i primiš samo 3, gola, jasno je da možeš daleko!"

Do zimske stanke dolazi i Hrvatska nogometna Liga. Posljednje 18. kolo otvorili su Lokmotiva i Gorica u Kranječvićevoj. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već sutra u borbu za drugo mjesto kreću Osijek, koji ugošćuje Inter, te Rijeka koja će put Koprivnice k Slaven Belupu. U nedjelju jesenski dio prvenstva zaključit će Istra i Rudeš dok će se u ranijem terminu odigrati najveći derbi hrvatskog nogometa. Na Maksimir stiže Hajduk!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo