Problem u Rijeci: Trener Kek javno popljuvao veliko pojačanje

Nogometaši Rijeke osvojili su samo bod kod davljenika Slaven Belupa u Koprivnici. Momčad koja je ispala od četvrtoligaša u Kupu, uzela je bod ponajboljoj europskoj momčadi.

3.11.2014.
11:28
VOYO logo

Očito je došlo do pucanja veza između trenera Matjaža Keka i napadača Ermina Zeca. Posljednje veliko pojačanje riječke momčadi i bivši najbolji igrač naše lige definitivno nisu na istoj valnoj duljini. Nakon kiksa u Koprivnici, Kek se nije vadio na problem igranja na tri fronte - prvenstvo, kup i Europska liga.

"Iz tog ritma koji imamo ne bih tražio alibi. To je ritam Europe, ritam koji moramo prihvatiti i ne smijemo razmišljati jesmo ili nismo umorni. Ritam je to koji moramo prihvatiti, koji nas ne smije opterećivati i koji ne smije biti alibi. Imamo malo problema s nekim igračima koji se vraćaju nakon ozljeda", kazao je Kek i onda poentirao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Močinić je pokazao da može biti rješenje u veznoj liniji nakon što je otpao Zlomislić i kada ne znamo što će biti s Moisesom. Nama je problem što nemamo napadača koji uz Kramarića koji može dati gol, Krstanovića nije bilo, a Zec nije bio na nivou dok uz to ima malo problema s ponašanjem."

Napadač je nešto treneru dobacio na travnjaku tijekom posljednjih 18 minuta koliko je zaigrao ovog vikenda. Zec baš i nije se naigrao otkako je stigao, a na ovaj način baš i neće doći do minutaže...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo