Najzvučniji transfer godine pred završetkom!

Uz sagu o Modrićevom ostanku u Spursima, odnosno odlasku u Chelsea, svjetski mediji svaki dan pišu što ima novoga u pokušaju Barcelone da kupi Fabregasa.

19.7.2011.
15:51
VOYO logo

Sapunica o Barçinom nastojanju da na Camp Nou vrati svoje dijete Cesca Fabregasa jedina je nogometna priča ovoga ljeta koja se može mjeriti s Chelseajevim pokušajima da od Tottenhama kupi Luku Modrića, a trener Barcelone Pep Guardiola je medijima potvrdio da su u tijeku pregovori oko prodaje španjolskog reprezentativca europskom prvaku.

"Da, pregovaramo o njegovoj kupovini. Imamo novac u budžetu za ovog igrača i pokušavat ćemo ga dovesti do posljednjeg trenutka jer je on nogometaš koji nas može osnažiti", izjavio je Guardiola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arsenal je za svog kapetana, kojeg Barcelona pokušava dovesti još od prošloga ljeta, već odbio dvije ponude od 31 i 35 milijun eura, a engleski mediji javljaju da su Katalonci krenuli prema Londonu s novom ponudom od 42 milijuna eura.

Očekuje se da će menadžer Arsenala Arsene Wenger sa svojim kapetanom razgovarati u sljedećih 48 sati te ga pokušati opet uvjeriti da mu je bolje ostati na Emiratesu, no malo je vjerojatno da će u tome uspjeti jer je Španjolac već dva puta odbio potpisati novi ugovor sa znatnom povišicom na sadašnju plaću koja iznosi 102.000 eura tjedno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona vjeruje da će 42 milijuna eura konačno 'smekšati' Wengera i da će svojim navijačima uskoro priopćiti lijepu i dugoočekivanu vijest da se Fabregas vratio na Camp Nou.

Trener europskog i španjolskog prvaka Pep Guardiola se nada da će španjolskog reprezentativca imati u momčadi već sljedeći tjedan kada će Barcelona u Washingtonu odigrati prijateljski susret s Manchester Unitedom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201107160361006 arti-201107130921006 arti-201106290671006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo