NAJVRJEDNIJI DINAMOVAC PROGOVORIO O SVOM TRANSFERU: / Njegova poruka posebno će razveseliti navijače

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Najtraženiji igrač zagrebačke momčadi se oglasio

2.7.2019.
12:05
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je u utorak objavljeno kako je engleski velikan Manchester United spreman ponuditi čak 40 milijuna eura za najvrjednijeg nogometaša Dinama Danija Olma, oglasio se i španjolski nogometaš.

Image
TRANSFER MLADOG DINAMOVOG ASA: /

Dani Olmo za vrtoglavi iznos seli u Englesku, u jedan od najslavnijih klubova u svijetu?

Image
TRANSFER MLADOG DINAMOVOG ASA: /

Dani Olmo za vrtoglavi iznos seli u Englesku, u jedan od najslavnijih klubova u svijetu?

Olmo je osvojio naslov Europskog prvaka sa Španjolskom, a iza njega je i izvrsno odigrana sezona u klubu, što mu je dodatno podiglo cijenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL/AFP

"Nisam mogao sanjati bolji završetak sezone. Ono u Dinamu je bilo iznad svih očekivanja, a naslov prvaka Europe s mojom zemljom je nevjerojatan. Želim se zahvaliti prijateljima i navijačima iz Hrvatske koji su mi slali poruke podrške, a osobito mojim suigračima iz Dinama", prenosi njegovu izjavu Index.

Modri se pripremaju za novu sezonu u Sloveniji, a Olmo se želi priključiti suigračima, iako gotovo nitko ne vjeruje da će nositi dres zagrebačkog kluba u sljedećoj sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo odmor

"Trenutačno mi je u glavi samo odmor nakon naporne sezone, a onda se priključujem suigračima na Maksimiru. Što se mene tiče, ja sam igrač Dinama i s tim klubom imam ugovor", zaključio je.

Za Olma vlada veliki interes jer je, uz dobre nastupe za Dinamo, skrenuo pozornost na sebe igrama na nedavno završenom Euru do 21 godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oduševio na Europskom prvenstvu

Olmo je oduševio i navijače i medije u Španjolskoj. Na prvenstvu je zabio tri gola uz jedno dodavanje te je ukupno bio četvrti strijelac. Lucas Waldschmidt iz Njemačke zabio je sedam golova i on je nova mlada europska "zlatna kopačka".

Društvene mreže prepune su hvale za novu španjolsku mladu nogometnu zvijezdu Olma, iza kojeg je sezona iz snova. Za plave je ukupno nastupio u 44 susreta i zabio ukupno 12 golova uz devet asistencija u svim natjecanjima. Već sada jedan od najboljih stranaca u povijesti Dinama na ovom je turniru potvrdio klasu, u pohodu Španjolske na zlato skupio četiri nastupa, a u dresu Modrih prezimio u Europi nakon gotovo pola stoljeća posta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo