NAJVEĆI NAVIJAČ I PEHIST: / Prošao pola svijeta i nije vidio utakmicu!

Image
Foto: Twitter

Navijač engleskog trećeligaša proputovao je 16.000 kilometara zbog omiljenog kluba da bi saznao kako je utakmica - odgođena.

14.12.2015.
12:32
Twitter
VOYO logo

Andrewa Urryja je život iz rodnog Southenda odveo u Australiju, preselio je u Brisbane, ali i dalje prati svaku utakmicu omiljenog kluba preko interneta. Drugačije ne može, a ovih dana se odlučio na veliku avanturu, odlučio je pratiti svoj omiljeni klub na gostovanje u Bradford. Preletio je pola svijeta, stigao u rodni grad na istoku Engleske i sjeo u autobus s kolegama navijačima kako bi gledao svoj omiljeni klub na samom sjeveru zemlje. Ukupno je prošao 16.500 kilometara, ali majka priroda nije dozvolila da uživa u utakmici, obilna kiša natopila je travnjak i utakmica je odgođena.

"Odlučio sam se na put busom, kao u dobra stara vremena. Nažalost, čim smo izašli iz autobusa, rekli su nam da je utakmica odgođena. Imao sam vremena opaliti par fotografija i krenuli smo nazad u Southend", objasnio je engleskim medijima nesretni navijač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako će u domovini ostati do Božića, nada se kako će vidjeti tri domaće utakmice svog omiljenog kluba, a njegova tuga se proširila društvenim mrežama. Odmah je reagirao i sam Southend United i ponudio navijaču:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hoće li lopta s potpisima svih igrača pomoći?"

Zasigurno hoće, a brojni navijači su poručili klubu - dajte čovjeku i potpisani dres. Zaslužio je sve što poželi...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo