NAJVEĆI LUZERI NA OTOKU: /

Zvijezde Arsenala bacile navijače u očaj

Image

Arsenal je u srijedu navečer na svom Emiratesu poprilično razačarao navijače drugim uzastopnim prvenstvenim porazom.

3.3.2016.
14:46
VOYO logo

Momčad Arsenea Wengera od 2004. godine nije osvojila naslov. Svake godine do polovice sezone jedni su od glavnih kandidata, no onda se dogodi nagli pad. Tako je i ove. Do prije nekoliko kola bili su ravnopravni s vodećom momčadi prvenstva Leicester Cityjem, da bi danas zaostajali šest bodova. Nije to nedostižna prednost, no igra i pogotovo neučinkovitost glavnog napadača ne ide im u prilog.

Giroud razočarao

Oliver Giroud trebao je biti veliko pojačanje kluba kada je dolazio 2012. godine. Ogromno povjerenje imao je Wenger u njega te je uvijek bio prvi izbor. Tako je bilo i ove sezone. Dao je Francuz nemalih 18 golova u 40 nastupa u svim natjecanjima. Bio je u fenomenalnoj formi, no onda je došlo do pada, a koliko najbolje svjedoči podatak da u posljednih deset utakmica nije dao niti jedan gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O Arsenalovoj lošoj formi govori i podatak da su posljednji put prije skoro šest godina izgubili tri utamkice u nizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok se poraz od Barcelone donekle i očekivao, onaj od oslabljenog Manchester Uniteda, a pogotovo od slabašnog Swanseaja težak su udarac za fanove koji imaju sve manje strpljenja s trenutno najdugovječnijim trenerom u Engleskoj.

Molili Özila da ostane

Sve je ovo unijelo strah fanovima da bi klub mogao ostati bez najboljeg igrač ove sezone MesütaÖzila. Njemački reprezentativac napokon igra na očekivanoj razini. S 18 asistencija i pet golova prvo je ime kluba, a ukoliko svojim suigračima namjesti još dva gola izjednačit će rekord Premier lige po tom pitanju. Njega za sada drži legendarni ThierryjaHenryja. Svjesni koliko je važan veznjak očajni navijači Arsenala poslije utakmice sa Swanseajem napravili su ovo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako Arsenal ne preokrene stvari i uskoro ne dođe do naslova prvaka mogli bi od Liverpoola preoteti stigmu najvećih gubitnika u Engleskoj, a i Wenger bi mogao otići.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da nisu samo navijači vjerovali u naslov ove sezone govori i izjava legende Manchester Uniteda PaulaScholesa, koji je nakon sinoćnje utakmice priznao da je i on bio uvjeren da bi se to moglo dogoditi.

Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo