Najveći 'džek' zemlje Bosne nasmijao Engleze!

Edin Džeko ponovno je hit! Omiljeni bosanskohercegovački nogometaš sam je srušio Aris i odveo svoj Manchester City u osminu finala Europske lige, ali je nakon dva zabijena gola bio razočaran!

28.2.2011.
23:22
VOYO logo

"Zadovoljan sam zbog dva gola, ali mogao bih igrati puno bolje, trebao bih se više potruditi, nisam baš zadovoljan kako sam promašio onu šansu krajem prvog poluvremena", izjavio je nakon susreta Edin Džeko, razočaran što nije zabio hat-trick.

http://www.dailymotion.com/swf/video/xh75na_manchester-city-v-aris-saloniki_sport

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aris je u prvoj utakmici sačuvao 0:0, ali Džeko se potrudio da u uzvratu ne bude iznenađenja. Zabio je prvo u 7., pa u 12. minuti, ali ga je jako pogodilo što je promašio još jednu dobru priliku. Valjda je u prirodi svakog vrsnog napadača da uvijek želi više i bolje, čak i kad su njegovi suigrači i trener Roberto Mancini više nego zadovoljni.

"Igrao je odlično i zabio za nas dva vrlo važna gola. Igrali smo dobro, ali kod nas nastaju problemi kad ne držimo loptu. Ako ne zabijemo svaku priliku koja nam se ukaže, onda smo u neprilici", izjavio je Mancini otkrivši veliki nedostatak svoje skupe momčadi - rupu u veznom redu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

City će u osmini finala Europske lige imati puno teži ispit. Na noge im dolazi Vukojevićev Dinamo iz Kijeva, koji je u dvije utakmice sasvim dotukao Bešiktas s ukupnih 8:1.

Nakon uzvratnih susreta 16-ine finala Europske lige doznali smo svih 16 klubova koji su izborili plasman u osminu finala. Natjecanje u najmasovnijem europskom kupu nastavljaju CSKA, Porto, Glasgow Rangers, Liverpool, Spartak Moskva, Zenit St. Peterburg, PSV, Bayer Leverkusen, Villarreal, Braga, Twente, PSG, Benfica, Dynamo Kijev, Ajax i Manchester City.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201101300218006 arti-201101250645006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo