Najveće razočaranje Hajduka odlazi iz Splita?

Glavni jack-pot zimskog prijelaznog roka mogla bi biti prodaja Anasa i Ahmada Sharbinija. Navodno postoji ozbiljna opcija s odlaskom oba brata u Saudijsku Arabiju za 3,5 milijuna eura.

23.1.2012.
6:42
VOYO logo

Polako se rješavaju Hajdukovi problemi. Nije podignut kredit, nego je riječ o posudbama, pa će tako igračima biti isplaćene zaostale plaće uoči odlaska na pripreme u Tursku. Barem takvi signali stižu nakon sjednice Nadzornog odbora.

"Ako igrači ne dobiju plaće, ne trebamo ni putovati u Tursku!", navodno je na sjednici NO-a vodstvu kluba kazao trener Balakov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, glavna Hajdukova tema su prodaje. Danijel Subašić na korak je do Monaca; tijekom ponedjeljka taj bio posao trebao biti realiziran. A Marinu Tomasovu transfer u Maccabi iz Haife je propao i puno je bliže Francuskoj.

Glavni jack-pot prijelaznog roka mogla bi biti prodaja Anasa i Ahmada Sharbinija. Navodno postoji ozbiljna opcija s njihovim odlaskom u Saudijsku Arabiju, oba brata na naftna polja za 3,5 milijuna eura. To bi bio spas za Hajduk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, treninzima su priključeni Ivan Jakov Džoni i Špiro Peričić.

Džoni je pristao prepoloviti ugovor od 25 tisuća kuna mjesečno, a u slučaju odlaska Hajduk ima pravo na stopostotnu odštetu. Tako će se Poljud postavljati prema svim mladim igračima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Hajduk

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo