NAJVEĆA UTAKMICA U POVIJESTI LOKOMOTIVE: / 'Ova ekipa će dati i zadnji atom snage kako bi uspjeli proći'

Image
Foto: Marin Tironi/PIXSELL

U Kranjčevićevu stiže bečki Rapid

25.8.2020.
11:53
Marin Tironi/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Lokomotive u utorak od 19 sati igraju utakmicu 2. pretkola Lige prvaka u kojem će dočekati austrijskog viceprvaka Rapid iz Beča. Uoči to susreta medijima su se obratili trener GoranTomić i kapetan DenisKolinger.

"Dolazi velika utakmica za naš klub. Nakon što smo prošle sezone ostvarili to senzacionalno drugo mjesto. Utakmica Lige prvaka je jedna o najvažnijih utakmica u klupskoj povijesti", kazao je Tomić i nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nažalost, zbog svih znanih razloga koji su se izdogađali u ovom kratkom vremenu, nakon što smo ostali bez nekoliko igrača, koji su napravili velike izlazne transfere, uz situaciju s korona virusom, nažalost, možemo konstatirati da nismo favoriti. Međutim ova ekipa će dati i zadnji atom snage kako bi uspjeli proći ovu utakmicu", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je velika utakmica za klub i sve nas. Vjerojatno najveća u našim karijerama. Ovo je nagrada za prošlu sezonu i nevjerojatan rezultat. Nedostajat će nam nekoliko igrača, ali igra se jedna utakmica i na našem terenu. Možemo proći", dodao je Kolonger.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo