NAJVEĆA TRANSFER-SAGA LJETA: / Ako posao propadne, netko bi mogao 'nastradati'

Image
Foto: AFP

Svaki prijelazni rok donosi sa sobom nekoliko sapunica koje se provlače cijelo ljeto. Najduljja ovoljetna svakako je ona u kojoj glavnu ulogu ima vratar Manchester Uniteda David de Gea.

17.8.2015.
17:38
AFP
VOYO logo

Još krajem prošle sezone se činilo sigurnim da će 24-godišnji Španjolac ovo ljeto napustiti Old Trafford i potpisati za Real Madrid. No, kolovoz je ušao u drugu polovicu, prijelazni rok se bliži kraju, a De Gea je još uvijek u Manchester Unitedu.

Real ne pristaje na ucjene

Doduše, trenutno ne brani jer je menadžer Crvenih vragovaLouis van Gaal procijenio da mu je cijela ova situacija potpuno poremetila koncentraciju. United je voljan pustiti svoga nogometaša, ali samo uz pravu cijenu, dok Real s druge strane ne pristaje na ucjene jer De Gei ionako sljedeće ljeto istječe ugovor, pa će ga moći dovesti potpuno besplatno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

De Gea se, međutim, očajnički već ovo ljeto želi vratiti u Madrid gdje je ranije branio za Atletico, a ako se transfer ne dogodi, mogao bi 'nastradati' najslavniji svjetski agent Jorge Mendes. El Confidencial piše da je De Gea uzeo Portugalca za agenta prije tri godine isključivo kako bi mu osigurao prelazak u Real. Ako mu se ta želja ne ostvari u sljedeća dva tjedna, Mendes će navodno dobiti otkaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istina, 49-godišnjem Portugalcu to neće previše financijski naštetiti jer ima još čitav niz uglednih klijenata, poput Cristiana Ronalda, Josea Mourinha i Angela di Marije, ali bi mu reputacija svakako mogla biti narušena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo