NAJTRAŽENIJI NOGOMETAŠ NA SVIJETU: / Ovo može samo Zlatan Ibrahimović

Image
Foto: AFP, ANDERS WIKLUND

Zlatan Ibrahimović često na nogometnim travnjacima radi poteze koje rijetko tko drugi može ponoviti.

24.2.2016.
13:00
AFP, ANDERS WIKLUND
VOYO logo

Naime, u samo tri dana mediji su ga preselili u tri kluba što je prava rijetkost za igrača s 34 godine, a pogotovo ako se uzme u obzir da se radi o europskim velikanima. Krenimo redom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manchester United

Na njegovu izjavu da će se nakon isteka ugovora s PSG-om ovog ljeta dogoditi velike stvari te odgovor na pitanje je li spreman okusiti život u Premier ligi nakon čega je poručio kako je u dobroj formi došla je vijest da bi na ljeto mogao postati član Manchester Uniteda. Ona je pojačanja špekulacijom da bi novi trener tog kluba u to vrijeme trebao postati JoseMourinho, osoba koju Ibrahimović obožava još iz vremena Intera. Ovo bi značilo i novi nastavak sukoba s Guardiolom koji mu se zamjerio dok je bio u Barceloni. Poznato je da Katalonac na kraju sezone preuzima Manchester City.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real Madrid

Nadalje, u utorak je španjolski Ok diario objavio da švedski internacionalac želi igrati za ZinedineaZidanea i to mu je navodno nedvosmisleno poručio preko zajedničkog prijatelja. Aktualni trener madridskog Reala, tvrde Španjolci, primio je telefonski poziv u kojem mu je objašnjeno koje su Ibrahimovićeve želje, na što je Zidane tek mogao odgovoriti da nije niti sam siguran hoće li istu funkciju obnašati u ljetnim mjesecima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povratak u Milan

I posljednje, Corriere dello Sport u srijedu je objavio vijest da bi se Ibrahimović na ljeto mogao vratiti u Milan ako klub izbori kvalifikacije za Ligu prvaka. Prema njima, SilvijoBerlusconi je uvjeren da Šveđanin može stvorili razliku na terenu i spreman mu je poslati ponudu. Također talijanski dnevni list napominje da je Ibrahimović posebno vezan za Milan jer njegova supruga obožava taj grad te bi ga mogla nagovoriti na povratak. Treba se prisjetiti i da je cijelo prošlo ljeto priča o njegovu povratku u Milan ponavljana, a na krjau je ostao u Parizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bilo, pred Ibrom i milijunima njegovih fanova zanimljivo je razdoblje.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo