NAJTRAŽENIJI NAPADAČ NA SVIJETU NA KORAK DO TRANSFERA U NJEMAČKU? / Otkrivena tajna Haalandovog ugovora, ovo je veliko iznenađenje

Image
Foto: Profimedia

Pojavila se priča da je Manchester United za njega spreman izdvojiti 60 milijuna funti

12.12.2019.
13:51
Profimedia
VOYO logo

Devetnaestogodišnji norveški napadač Erling Braut Haaland ove sezone u svojem Salzburgu igra u odličnoj formi i na sebe je privukao pažnju brojnih europskih velikana.

U šest utakmica u Ligi prvaka postigao je osam golova, a u 14 susreta u prvenstvu bio je strijelac 16 puta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otputovao u Dortmund

Puno ga se spominjalo u kontekstu transfera u engleski Manchester United, Napoli i Juventus, ali prema posljednjim informacijama se čini da bi karijeru mogao nastaviti u Njemačkoj - u redovima Borussije Dortmund.

Priču donosi njemački Ruhr Nachrichten koji javlja da je mladi nogometaš otputovao sa svojim agentom Minom Raiolom u Dortmund kako bi pregovarao s predstavnicima njemačkog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A iznos transfera trebao bi biti mnogo manje no što se predviđalo.

Dobra kupovina

Haaland je nogometaš čiju vrijednost portal Transfermarkt procjenjuje na 30 milijuna eura, a Bild je objavio da on zapravou svojem ugovoru sa Salzburgom ima otkupnu klauzulu od tek 20 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako se radi o značajnom iznosu, on je neusporedivo manji od onoga koji se ranije spominjao u medijima. Tako se prije nekoliko tjedana pojavila priča da je Manchester United za njega spreman izdvojiti 60 milijuna funti.

A sada bi ga Borussija mogla dovesti za mnogo manji iznos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo