NAJSTARIJI VATRENI DONIO ODLUKU: / Ako se nešto ne promijeni, odoh u Ameriku!

Image

Ivica Olić najstariji je reprezentativac u kadru izbornika Ante Čačića za prijateljsku utakmicu protiv Rusije u utorak. Nastup u Rostovu na Donu, bit će mu 105. u kockastom dresu.

14.11.2015.
18:54
VOYO logo

"Nisam sretan jer nisam mislio da ću u ovim godinama sjediti na klupi. Ovo mi je prva takva situacija u karijeri. Sjedio sam ja i u Bayernu, ali tada sam se vraćao nakon ozljede. Nisam računao s tim. Inače bih spakirao kofere i otišao u SAD", kazao je Olić koji je za Vatrene igrao još na SP-u 2002. godine.

Povratak u HSV je bio pogreška

Napadač HSV-a ima dva rješenja. Ili će zaigrati u bundesligašu ili promijeniti klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moram nešto napraviti ukoliko se u sljedećih 4-5 tjedana ne promijeni moja situacija. Unatoč mojih 36 na leđima, znam da mogu igrati na visokoj razini", dodao je Olić koji je, tako ispada, napravio krivi potez kad se iz Wolfsburga vratio u HSV:

"Iz komforne situacije, gdje sam igrao svaku drugu, treću utakmicu došao sam u neizvjesnost. Odluku sam donio srcem, prijatelj sam s predsjednikom kluba. Još prošle sezone sam zabio Schalkeu pa smo ušli u kvalifikacije kojima smo ostali u ligi. No sad se sve promijenilo", dodao je Ola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vrte mi se razna rješenja, možda to bude SAD, možda neka zemlja lakšeg ranga."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se Olić i na teroristički masakr u Parizu.

'Nadam se da će za EURO sve biti u redu'

"Nadam se da je to zadnja prijetnja, da će za EURO biti sve u redu. Nemamo odgovora na takve stvari, mi se samo bavimo nogometom", venstvo sve biti kako treba."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rusi su danas pobijedili Portugal, Ola poznaje dosta njihovih igrača.

"Naravno, još iz vremena moskovskog CSKA. U reprezentaciji su Akinfejev, Ignjaševič i Berezuckij kojeg poznajem iz tog doba. Rusija je uvijek dobra momčad, iako ih manje ovdje pratimo nego možda neke druge lige", kazao je na kraju Olić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo