NAJSRETNIJI ZBOG MESSIJEVOG ISPADANJA IZ LP-A SU ARGENTINCI: / 'Ovaj šamar njemu ne pomaže, ali nama je to baš trebalo'

Image
Foto: AFP

Razlog je sasvim jasan, za samo dva mjeseca na rasporedu je Svjetsko prvenstvo

11.4.2018.
19:24
AFP
VOYO logo

Za većinu nogometnih navijača prilično je neočekivan bio ishod utakmice između Rome i Barcelone koja je odigrana u večernjim satima utorka u sklopu Lige prvaka. Četvrtfinalni uzvrat u kojem je talijanski klub nadoknadio 1-4 iz prve utakmice i 3-0 pobjedom ostvario plasman u polufinale natjecanja bacio je Rim u euforiju, ali, čini se, i dobar dio Argentine.

Naime, zadovoljni baš takvim raspletom bili su Argentinci s očitim razlogom – nositelju igre njihove reprezentacije pred Svjetsko prvenstvo koje je dva mjeseca daleko potreban je odmor. Trošenje na puno nogometnih frontova povećava mogućnost ozljede, a izostanak s barem jednog, uvjereni su argentinski mediji, povećava šansu da Lionel Messi u Rusiji bude spremniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Trebalo nam je ovo'

'Našoj reprezentaciji trebalo je njegovo ispadanje iz Lige prvaka. Plesao je po rubu nove ozljede mišića i naš je prioritet sada na njegovom fizičkom stanju, a tek onda na onom duševnom', poručuje se s portala Clarin, a prenose Sportske novosti.

'Ovo može koristi njegovom tijelu koje treba manje opterećenja pred Svjetsko prvenstvo, ali ovaj šamar ne pomaže nogometnom prestižu Messija ili Barcelone', dodaju iz La Naciona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ole podsjeća na ozljedu tetive:

'Možda je najvažnija stvar ta da se sada definitivno može oporaviti od tih problema'.

'Umorni Messi nije se ukazao na utakmici Barcelone i oni su pretrpjeli povijesnu eliminaciju od Rome. No, u Rusiju će otići s manje stresa i opterećenja na tijelu, ali i s razočaranjem zbog propuštanja posljednjih rundi Lige Prvaka', zaključuje se očito stavljajući njegov moral pod znak piranja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Argentina na Svjetskom prvenstvu starta iz skupine u kojoj je smještena sa reprezentacijama Hrvatske, Islanda i Nigerije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo