NAJSKUPLJEM SRPSKOM NOGOMETAŠU U POVIJESTI PROPAO JOŠ JEDAN VELIKI TRANSFER: / Planove mu je poremetila druga zvijezda

Image
Foto: AFP7 / Zuma Press / Profimedia

Jović je u Realu trebao biti nasljednik Karima Benzeme, no ispostavilo se da nije ni njegova sjena

2.8.2020.
16:43
AFP7 / Zuma Press / Profimedia
VOYO logo

Najskuplji srpski nogometaš u povijesti Luka Jović je postao član Real Madrida prošlog ljeta, a u Kraljevski klub je došao iz njemačkog Eintrachta za 60 milijuna eura. U svojoj prvoj sezoni u Kraljevskom klubu nije uspio ispuniti očekivanja, pa ga se konstantno povezuje s transferom u neki drugi klub u nadolazećem prijelaznom roku.

Image
NAJSKUPLJEM SRPSKOM NOGOMETAŠU PROPADA TRANSFER KOJI BI MU MOGAO SPASITI KARIJERU? /

Pojavile su se loše vijesti za Luku Jovića

Image
NAJSKUPLJEM SRPSKOM NOGOMETAŠU PROPADA TRANSFER KOJI BI MU MOGAO SPASITI KARIJERU? /

Pojavile su se loše vijesti za Luku Jovića

Najviše se govorilo o njegovom odlasku u redove talijanskog velikana Milana, a povezivalo ga se i s drugim klubom iz te zemlje Napolijem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napoli je čak bio blizu njegovog transfera, potvrdio je predsjednik tog kluba Aurelio De Laurentiis za AS, no ipak su se odlučili okrenuti drugom igraču, Victoru Osimhenu, kojeg su za 50 milijuna eura doveli iz francuskog Lillea.

Odlučili se za drugog

"Sastali smo se s njegovim agentom Ramadanijem i mogli smo postići dogovor za njega ili za Sardara Azmouna iz Zenita, ali kako je mogućnost transfera Osimhena postajala sve izglednija, odlučili smo se za njega", otkrio je De Laurentiis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Luka Jović

To je samo nova loša vijest za Jovića koji je u Realu razočarao svojim izvedbama na travnjaku, a nisu mu pomagale ni neke skandalozne situacije u kojima se našao. Trebao je biti nasljednik Karima Benzeme, no ispostavilo se da nije ni njegova sjena.

Opasne pogreške

On je među prvima prekršio zabranu kretanja nakon izbijanja pandemije koronavirusa i jedini je pobjegao iz Madrida kada je sve počelo. Zatim je u Srbiji prekršio samoizolaciju i izašao je iz karantene prije vremena, da bi na kraju zatajio ozljedu. Mislilo se isprva da je slomio stopalo na treningu, ali pokazalo se kasnije da je stopalo ozlijedio dok je vježbao kod svoje kuće u Beogradu, ali to nije rekao nikome pa čak niti liječnicima u Realu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedavno je s povrijeđenom nogom u gipsu i svojom djevojkom Sofijom Milošević prošetao centrom Madrida i tijekom toga odlučio pokazati srednji prst fotografu koji ih je snimao.

A potpuno je razbijesnio Španjolce u ponedjeljak kada je objavio fotografiju s roštiljanja društvu prijatelja i uvalio se u probleme iz nekoliko razloga. Naime, prema protokolu Španjolske lige, nogometaši smiju izaći iz svojeg doma samo radi treninga ili utakmica. Također, trebali bi biti što manje biti u javnosti zbog rizika od infekcija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo