OTKRIO DETALJE / Najpoznatiji stručnjak za transfere govorio o Modriću: 'Vjerujte mi, ponude kakve on ima..'

Image
Foto: Profimedia

Najpoznatiji stručnjak za transfere u svijetu nogometa otkrio je da je kapetan Vatrenih odbio nekoliko unosnih ponuda.

25.4.2023.
9:46
Profimedia
VOYO logo

Fabrizio Romano, najpouzdaniji izvor s tržišta nogometaša, otkrio je što se događa s Lukom Modrićem (37) gostujući na radiju Amp.

Hrvatskoj legendi Reala za samo dva mjeseca završava ugovor s klubom u kojem je 11 godina, ali za sada ne potpisuje produljenje na još jednu sezonu, kako je to zbog dobi radio prošlih godina. Špekulira se da Real oklijeva s tim zato što Modrić na ljeto navršava 38 godina, a već ove sezone zbog dobi i ubitačnog rasporeda ima velike oscilacije u formi i treba ga često odmarati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
TRENUTAK ZA PAMĆENJE /

Luka Modrić je išao prema svlačionici, a onda je ugledao dječaka u dresu Vatrenih: Ubrzo su krenule suze

Image
TRENUTAK ZA PAMĆENJE /

Luka Modrić je išao prema svlačionici, a onda je ugledao dječaka u dresu Vatrenih: Ubrzo su krenule suze

Modrić je trebao nastaviti kroatizaciju saudijskog velikana u kojem je Ronaldo

Osim toga, početkom godine, kada je Modrić kao igrač koji ulazi u zadnjih pola godine ugovora stekao pravo izravno pregovarati s drugim klubovima, pojavile su se informacije iz pouzdanih izvora da je Modrić dobio sjajna ponude iz Saudijske Arabije i Katara. 

Al Nassr, saudijski klub poznat po tome da je prije četiri mjeseca doveo Cristiana Ronalda te mu za dvije i pol godine plaća pola milijarde eura, ozbiljno pregovara s Lukom Modrićem, objavio je početkom prošlog mjeseca talijanski novinar Rudy Galetti. On je na Twitteru napisao: "Sve je potvrđeno. Do kraja mjeseca, najvjerojatnije zadnjeg dana ožujka, u Rijadu će se sastati vodstvo Al Nassra i Modrićev agent. Saudijski klub će na tom sastanku dati detaljnu ponudu za hrvatskog veznjaka".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Vjerujte mi, ponude kakve on ima...'

No čini se da Modrić neće nastaviti kroatizaciju Al Nassra, kluba sa snažnim hrvatskim pečatom. Trenira ga Dinko Jeličić, sportski direktor mu je Goran Vučević. Ranije su ga trenirali Rodion Gačanin, Dragan Skočić, Alen Horvat i Zoran Mamić. Romano je otkrio: "Vjerujte mi, Modrić je imao sjajne ponude iz Saudijske Arabije i ostalih zemalja, ali njegova strast za ostankom u Realu je iznimno jaka. Očekuje se da produlji ugovor".

Modrić je u Realu od 2012. i od tada je za klub odigrao 479 utakmica, osvojio tri španjolska i pet europskih naslova. Tijekom staža u Realu uzeo je i Zlatnu loptu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo