NAJPONOSNIJA MAMA NA SVIJETU: / 'Kod kuće ga nisu tretirali s poštovanjem, a danas mu svi dijele komplimente'

Image
Foto: AFP, PAUL ELLIS
4.5.2016.
16:48
AFP, PAUL ELLIS
VOYO logo

Stvari su se tu večer razvijale prema željama navijača Leicestera: Chelsea i Tottenham su odigrali 2-2 što je značilo da su Lisice prvi put u povijesti osvojile naslov engleskog prvaka. Premijerni je to naslov nacionalnog prvaka i za 64-godišnjeg Ranierija koji je u karijeri trenirao čitav niz jakih klubova, ali osim Talijanskog i Španjolskog kupa, nikad nije osvojio veliki trofej. Sve dok nije došao u Leicester. Njegova majka priznala je u razgovoru za La Repubblicu da je bila dirnuta do suza kad ju je u ponedjeljak navečer nazvao sin i obavijestio je da je postao engleski prvak.

Priznao da nema vrhunsku momčad

"Sve ga novine u Italiji zovu Kralj Engleske, zamislite to. Claudio je bio tako sretan kad smo razgovarali telefonski. Sada se svi možemo malo opustiti", rekla je mama Ranieri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vitalna Renata, dobra poznavateljica nogometa, tvrdi da nije vjerovala da Claudio može odvesti Leicester tako daleko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad je došao u Leicester, rekao mi je da je pronašao skupinu dobrih igrača, ali da sigurno nema vrhunsku momčad", otkrila je gospođa Ranieri koju boli što njezina sina bolje tretiraju u Engleskoj nego u Italiji.

'Mogao je biti i prvak Italije'

Posebno joj je žao što nije imao veću podršku u Romi, klubu iz dvoga rodnog grada, koju je u sezonu 2009/10 doveo do drugog mjesta, s dva boda zaostatka za Mourinhovim Interom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Romi se nisu odnosili prema njemu s poštovanjem. Žao mi je zbog načina na koji je završilo. Mislim da je mogao osvojiti prvenstvo i u Italiji. Došao je jako blizu. No, danas smo svi sretni. Cijeli mu svijet dijeli komplimente", zaključila je mama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo