NAJJAČI EUROPSKI KLUBOVI MOGLI SU DANAS IZGLEDATI DRUGAČIJE: / Otkriveno zašto su propala tri velika transfera 2012. godine

Image
Foto: AFP

"Kylian je želio ići, radilo se klubu njegovih snova. Roditelji su morali popustiti i odvesti ga", rekao je svjedok za France Football

14.2.2018.
9:51
AFP
VOYO logo

U 2012. godini čak su tri velika transfera bila nadomak realizacije, tvrdi ugledni France Football.

Ronaldova želja i Perezov odgovor

Cristiano Ronaldo te je godine bio nezadovoljan statusom u Realu, a Zlatna lopta otišla je Leu Messiju. Portugalac je tada imao 27 godina, bio je u naponu snaga i smatrao je kako je u idealnoj formi za osvajanje još jedne nove titule najboljeg igrača svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Počeo je sumnjati kako to može ostvariti u kraljevskom klubu dok je Messiju sve podređeno u Barceloni kako bi stigao do tog cilja, pa je navodno jednom prijatelju poslao SMS poruku sljedećeg sadržaja:

"Želim otići u Pariz. Ondje znam da ću biti stvarno obožavan. Francuzi će biti toliko sretni što igram u njihovom prvenstvu da će mediji izvršiti pritisak da mi se dodijeli Zlatna lopta", napisao je Ronaldo prije šest godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iste je godine zatražio i razgovor s predsjednikom Reala, Florentinom Perezom koji mu je dao jasan odgovor što misli o njegovoj ideji da napusti Madrid:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo mi govoriš sada kada je prijelazni rok završio? Dobro! Nađi mi klub koji će dati 200 mil. eura pa ću moći platiti Messijevu odštetnu klauzulu", rekao mu je Perez.

Mbappe u Madridu

Kylian Mbappe jedna je od najvećih zvijezda današnjice, a sjajnim igrama u dresu Monaca prošle sezone osigurao si je transfer u veliki PSG. A već kao 14-godišnjak bio je na korak od velikog Real Madrida:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kylian je želio ići, radilo se klubu njegovih snova. Roditelji su morali popustiti i odvesti ga", rekao je svjedok za France Football i zaključio kako do pregovora nikada nije došlo.

Prošlog ljeta Mbappe je navodno sve dogovorio s Realom, Perez je pripremio 180 milijuna eura za i činilo se da je sve dogovreno, ali nitko o tome u nijednom trenutku nije obavijestio igračevu obitelj te je cijeli transfer zbog toga propao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo