NAJGORA VIJEST ZA BARCU PRED EL CLASICO: / Messi pod velikim znakom pitanja, a ovo najbolje opisuje koliko je on zapravo opasan

Image
Foto: AFP

Nogometaši Barcelone i Real Madrida odlučit će o finalistu Kupa kralja

4.2.2019.
13:13
AFP
VOYO logo

Ždrijeb je spojio Barcelonu i Real Madrid u polufinalu Kupa kralja. Prvi ogled dva španjolska velikana na rasporedu je ove srijede u Barceloni, a uzvrat u Madridu tri tjedna kasnije. Španjolski mediji bave se prognozama stiže li ovaj prvi El Clasico prerano za Lionela Messija koji je u utakmici protiv Valencije (2-2) zadobio ozljedu desnog bedrenog mišića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

As tako navodi da je Messi stigao na okupljanje momčadi za jutarnji trening u ne baš najboljem stanju te da je njegov nastup u srijedu pod znakom pitanja. Sve pretrage koje je liječnička služba kluba željela napraviti tijekom jutra nisu napravljene, dio njih prebačen je na utorak kada će se znati više o njegovim šansama za nastup u utakmici. Jasno je, dodaju španjolski izvori, Barcelona neće riskirati njegovo pogoršanje ozljede i zbog nadolazećeg ogleda na kocku staviti ostatak sezone.

Nitko kao on

A koliko Lionel Messi znači za Barcelonu i kolika je prijetnja suparničkoj momčadi možda i najbolje dokazuje izjava Valencijina trenera Marcelina koji je nemoćno promatrao kako njegovim golovima Barcelona nadoknađuje 0-2...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne postoji nogometaš koji bi se s njim usporedio. Nisam bio zabrinut jedino u trenucima kad mu je ukazivana pomoć. On je prevaga u gotovo svakoj utakmici, nevjerojatno je talentiran, sve suparničke momčadi tjera na patnju. To nije novost - ne postoji igrač poput njega", kazao je Marcelino.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo