Najbolji strijelac Europe iznenadio izborom kluba

Iako se činilo kako će karijeru nastaviti na Otoku, nogometaš Porta, Kolumbijac Falcao, sve je dogovorio sa madridskim Atleticom. Preostalo je tek da se dva kluba dogovore oko cijene igrača.

9.8.2011.
15:04
VOYO logo

Nakon odlaska Sergija Agüera u Manchester City, Atletico se bacio u potragu za njegovom zamjenom. Idealno rješenje pronašli su najboljem strijelcu Europske lige prošle sezone, Rademalu Falcau.

Kada je Andre Villas-Boas preuzeo klupu Chelseaja, vjerovalo se da će ga Kolumbijac slijedi i potpisati za klub sa Stamford Brigdea. Međutim, ta nagađanja su nedavno otklonjena nakon što je Falcao sa Portom potpisao novi četverogodišnji ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po tom ugovoru odštetna klauzula za napadača je sa dotadašnjih 25 milijuna eura narasla na 45 milijuna eura i klub koji ga želi u svojim redovima na adresu portugalskom prvaka mora isplatiti upravo tu svotu.

Atleticu novac nije problem jer su nedavno zaradili dovoljno prodajom Agüera, pa se čini da bi se tvrdnje madridskog Asa mogle ostvariti. Da je transfer na pomolu moglo bi se naslutiti i po utakmici portugalskog Superkupa, gdje je Falcao u igru ušao s klupe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201106080766006 arti-201105191074006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo