MADRIĐANI BOCNULI BARCU: / Objavili nevjerojatan podatak o Modriću i društvu pa se pohvalili: 'Najbolji posao ikad'

Image
Foto: AFP

Bez njih je momčad nezamisliva

6.12.2019.
10:08
AFP
VOYO logo

Malo više od deset dana ostalo je do prvog El Clasica sezone, a povodom toga madridski As zabavio se malo matematikom i došao do zanimljivog zaključka. Poznato je koliko je bio rastrošan Florentino Perez u eri Galacticosa. Nije pitao za cijenu igrača. Samo na Zidanea je 2001. spiskao još uvijek astronomskih 72 milijuna eura.

Otkako je francuska legenda na klupi stvari su se pomalo promijenile. Tek su proteklog ljeta nakon više godina potrošili ogroman novac na transfere. Prvenstveno na Edena Hazarda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponos njegove momčadi je zasigurno vezni red. Modrić, Kroos i Casemiro godinama dominiraju europskim travnjacima, a sada im se pridružio mladi Fede Valverde. Ono što je zanimljivo je to to što je kičma ovog Reala koštala manje nego sam Zidane.

Kako je madridski As izračunao na ovu četvoricu Real je potrošio 65,5 milijuna eura. Da su napravili odličan posao govori podatak s Transfermartkta prema kojem sada vrijede sto milijuna više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Modrić je 2012. stigao za 30 milijuna, Casemiro godinu kasnije za 5,5, a Kroos je došao nakon SP-a u Brazilu 2013. za 25 milijuna eura. Posljednji od njih, Urugvajac Valverde priključio se Madriđanima 2016. za pet milijuna eura.

Posljednjih mjeseci ovaj 21-godišnjak postao je ključan igrač Zidaneovog stroja ponajviše zbog Modrićevih problema s ozljedama. Od četvorice veznjaka Casemiro je, inače, proveo najviše minuta na travnjaku (1650), zatim Kroos (1362), pa Valverde (764) i na kraju Modrić (661).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U samo par godina Madrid je postavio temelje sjajnog i jeftinog veznog reda", navodi As i ističe da je Barca samo za Frenkieja de Jonga dala 75 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo