'NABIJEM VAS SVE NA K..., NA KOLJENIMA ĆETE DOĆI MOLITI DA IGRATE U SPLITU': / Ovo nije dobro za povratak Vatrenih na Poljud

Image
Foto: PIXSELL

'Sve zajedno nabijem na k..., jer ćete na koljenima doći moliti da igrate u Splitu'

21.5.2019.
15:35
PIXSELL
VOYO logo

Hajdukov povjerenik za navijače Kristian Petric u utorak je na Facebooku javno objavio svoj ratni put, kako kaže, zbog pritisaka i poziva koji mu dolaze već u serijama. Naglasio je da mu nije nakana sebe promovirati kao "velikog Hrvata", iako je po nekim dužnosnicima "orjunaš", prenosi Dalmatinski portal.

Image
TKO JE NOVI LIJEVI BEK REPREZENTACIJE I MOŽE LI HRVATSKA S NJIM MIRNO SPAVATI? Njegov bivši trener tvrdi: /

'Meni on nije iznenađenje...'

Image
TKO JE NOVI LIJEVI BEK REPREZENTACIJE I MOŽE LI HRVATSKA S NJIM MIRNO SPAVATI? Njegov bivši trener tvrdi: /

'Meni on nije iznenađenje...'

Sastanak hajdukovaca i HNS-ovaca u Zagrebu

"Najteže mi je kao i svakom čovjeku vidjeti suze bespomoćne djece koju potkradaju 'veliki Hrvati' koji obavljaju dužnosti unutar HNS a (svi zajedno imaju pet dana Domovinskog rata). Poruka je: da vas sve zajedno nabijem na k... jer ćete na koljenima doći moliti da igrate u Splitu" - napisao je Petric uz poruke 'Hrvatska u srcu' i 'HŽV'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajdukovi pioniri grubo oštećeni

Danas su, dodajmo, .

Podsjetimo, predstavnici Hrvatskog nogometnog saveza i HNK Hajduk Split u Zagrebu su krajem travnja razgovarali o odigravanju kvalifikacijske nogometne utakmice za Europsko prvenstvo između Hrvatske i Mađarske na Poljudu u listopadu ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Vukovarsku 269 tako je stiglo splitsko izaslanstvo u obliku gradonačelnika Andre Krstulovića-Opare, predsjednika Uprave Hajduka Marina Brbića i predsjednika Nadzornog odbora Benjamina Perasovića, a primio ih je novi izvršni direktor HNS-a Marijan Kustić.

Zahtjevi Splićana HNS-u

Splićani su na ovaj sastanak došli s uvjetima koje je Hajduk već ranije postavio, poput stranog povjerenika za suđenje, vraćanje Udruge klubova Prve HNL, transparentnog financijskog izvještaja i kriterija za izbor ljudi na funkcije. Zna se i da im smeta što je na funkciji direktora HNS-a Damir Vrbanović zbog sudskih procesa protiv njega, te se ne slažu da Bruno Marić bude glavni instruktor za VAR.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije pet dana, točnije prošlog četvrtka, bivši kontroverzni nogometni sudac iznenada je podnio ostavku na mjesto HNS-ovog instruktora za pomoćne videosuce (sustav VAR). Ta je odluka donesena upravo nakon spomenutog zahtjeva koje je Hajduk dao HNS-u.

Posljednji put Vatreni su nastupili na Poljudu 2015. protiv Italije pred praznim tribinama, kad se dogodio onaj skandal sa svastikom, odnosno prošlo je sedam godina od zadnje reprezentativne utakmice sa Švicarcima na Poljudu pred publikom, odigranoj na Veliku Gospu u čast 100 godina HNS-a, kad je reprezentaciju Hrvatske kao izbornik u svom debiju na klupi Vatrenih vodio Igor Štimac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo