Play ponuda

Srbi ogorčeni zbog katastrofalne pogreške

shimmer fallback

Katastrofalnu je pogrešku napravio organizator Europskog nogometnog prvenstva do 19 godina starosti, Litva, uoči polufinalnog okršaja Srbije i Portugala...

29.7.2013.
20:29
Play ponuda

Tradicionalno intoniranje himni zasjenilo je intoniranje jugoslavenske (Hej Slaveni) umjesto srpske himne (Bože pravde)! Da stvar bude bizarnija himnu je svirao limeni orkestar, a Srbiji je to bila već četvrta utakmica na Europskom prvenstvu. Na tri prethodne nije bilo pogreške pri izvođenju himne.

Srpski komentator je bio ogorčen, baš kao i cijela srpska klupa, koja se tijekom izvođenja himne okretala prema organizatoru i pokušala dojaviti pogrešku. Igrači na travnjaku ostali su zagrljeni stajati, te su uz smiješak popratili cijelu situaciju, kasnije su sami otpjevali svoju himnu.

Srbija je nakon više od dva sata igre izborila finale slavivši nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca. Regularni dio utakmice i produžeci završili su rezultatom 2:2.

Nažalost, VIDEO tog gafa ćemo teško vidjeti, jer UEFA je mnogo revnija oko zaštite TV prava i snimka s tim gafom je 'živjela' tek nekih sat vremena na Youtubeu...

Play ponuda
Play ponuda