NA TERENU I VAN NJEGA, MESSI DAJE SVE ZA BARCU: / Argentinac uspio nagovoriti igrača Bayerna na prelazak u njegovu momčad

Image
Foto: AFP

Barcelona će imati težak zadatak pregovarati s Bavarcima koji zasigurno neće tražiti manje od 40 milijuna eura za svog igrača

1.3.2018.
21:00
AFP
VOYO logo

Lionel Messi ne radi sjajne stvari za Barcelonu samo na terenu već i van njega. Katalonski klub već je počeo razmišljati o ljetnom prijelaznom roku i potencijalnim pojačanjima.

Kako prenosi španjolski Don Balon, posebna će se pozornost posvetiti poziciji lijevog beka koju trenutno drži Jordi Alba, ali koji je praktički sam na tom mjestu i teško može biti svjež nakon jedno naporne sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva opcija Valverdeove momčadi je Bayernov Španjolac David Alaba kojeg već neko vrijeme želi i Real Madrid. Leo Messi navodno se već javio austrijskom reprezentativcu i nagovorio ga da pređe u Barcelonu te je tako odradio velik posao za svoj klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukoliko se ovo i potvrdi kao istinito, Barcelona će imati težak zadatak pregovarati s Bavarcima koji zasigurno neće tražiti manje od 40 milijuna eura za svog igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo