Na silu iz Dinama? Platio 20.000 eura i opet zaružio!

Čini se da je Brazilac Sammir prilično ravnodušan na kazne koje mora platiti zbog noćnih provoda. Dosad je najbolji Dinamov igrač u jesenskom dijelu sezone već platio 10.000 i 20.

27.2.2011.
19:38
VOYO logo

Tek je prošlo tjedan dana od cjelonoćnog provoda u jednom zagrebačkom klubu, a Brazilac Sammir je ponovno bio u akciji i čini se kako bi ovo mogla biti svojevrsna strategija da ga Vaha i Zdravko Mamić puste iz Dinama.

Prošlu subotu Dinamo je bio gost Istre na obnovljenom pulskom stadionu Aldo Drosina, a brazilski nogometaš je za to vrijeme trebao odrađivati terapiju u Maksimiru. No, Sammir je vrlo vješto, kao što to radi suparnicima na terenu, izbjegao klupske obaveze i zaružio do 6 ujutro u jednom od zagrebačkih klubova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovu subotu, dok su njegovi suigrači u Karlovcu igrali prvu utakmicu proljetnog dijela HNL-a, Brazilac je opet odlučio iskoristiti slobodno vrijeme za noćni izlazaka te je posjetio klub Shamballa. Za razliku od prijašnjeg provoda, ovaj put je bio puno 'skromniji', pa je s društvom ostao vani samo do 2 sata ujutro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo